Trött på Västerås? Ta en titt på filmen

Detta är en bra film om Västerås stad. Det ligger mycket i det han säger och är en ganska inspirerade film om västerås stad. Ganska rolig om inte annat. Vildig inovativ och inspirerande. Bedöm själv

Kunde inte bädda in filmen så klicka på länken nedan och kolla från YouTube!

Västerås stad filmen

Ingrosso + Hoffmaestro

Fick tag i biljetter till Ingrosso på Münchenbryggeriet den 19 Mars, är ganska så glad över det. Någt jävligt bra att se fram emot. Har även bokat in Hoffmaestro den 9 April på Pluto i Västerås. Det gör att jag får lite livsglädje i allt detta plugg som jag dansar med! Hoffen har fler biljetter ute, passa på att köpa nu.



Kontaktmanna

Kontaktmanna 2011

S.E.R.O

Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation är en paraplyorganisation för ekonomföreningar och -kårer. Vårt mål är att öka de svenska ekonomstudenternas konkurrenskraft på arbetsmarknaden. Vi ska vara en resurs för våra medlemmar samt på ett nationellt plan driva utbildningspolitiska frågor gentemot beslutsfattare. För mer information om S.E.R.O gå till www.sero.nu

Mälekon & IMF

Mälekon & IMF är det två arrangerande föreningarna för Kontakmanna 2011 på Mälardalenshögskola i Västerås. Mälekon representerar ekonomstudenterna och IMF representerar de Internationella Marknadsföring studenterna. Föreningarna arbetar för att säkra utbildningskvalitet, anordna sociala aktiviteter samt kontakt med näringslivet både under och efter studietiden. För mer information om IMF gå till www.imf-mdh.se och för mer information om Mälekon gå till www.mälekon.se.

Kontaktmanna

Kontaktmannakonferensen är en konferens instiftad av Sveriges Ekonomföreningars

Riksorganisation (S.E.R.O.) som varje år arrangeras av någon av medlemsföreningarna i S.E.R.O. Arrangerandet av konferenser med tillhörande erfarenhetsutbyte har lång tradition inom Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation och är en av grundbultarna i verksamheten.

Kontakmannakonferensen i Västerås

Konferensen kommer att pågå mellan den 24-27 februari och deltagarna kommer att bestå utav 100-150 ekonomstudenter från Sveriges högskolar och Univeristet. De studenter som kommer att närvara är de aktiva styrelsemedlemmarna från skolornas ekonomföreningar. Temat för konferensen är ”ekonomer utan gränser” med vilket vi utforskar ekonomers möjligheter på ett internationellt plan samt olika yrkesområden som inte är självklara för en ekonom.


Kommande föreläsare

Google - Linda Hellqvist,

"Google som mediekanal i den digitala ekonomins frammarsch"

Linda Hellqvist has been with Google since 2005 and was one of the first people at the Stockholm office helping build the Nordic sales organization. Linda has worked on the finance team since 2008 and she is currently the Industry manager responsible for consulting advertisers in finance and insurance reach higher sales levels. Linda is a sought after speaker of trends in the online media and the finance industry and has held classes at high tier schools such as Berghs! and HHS.

Linda has a Degree of Master of Science in Business and Economics from Mdh.