oändligt dålig dag på jobbet.

Otroligt dålig dag på jobbet. Det blir väl att testa sina smaklökar på medborgarplatsen nu då istället för att kanske se ett ljus på denna kväll. Vartför inte till denna låt?




Undvik Turistfällorna

Lite tips som hjälper dig att undvika överpriser och undermålig kvalitet på semesterns alla restaurangbesök

1 - Håll dig borta från inkastare

En restaurang som är så desperat att de låter någon stå ute på gatan och be folk att besöka deras lokus bör alltid undvikas.
2 - Kolla omgivningen
Om restaurangen bara är en av många likadana i ett område kan man misstänka att hela området är något utav en turistfälla. Och hör du ingen som talar det lokala språket omkring så kan det vara läge att leta efter mindre turistiga kvarter.
3 - Studera menyn
Om menyn är tjock som en telefonkatalog, välj något annat ställe. Restauranger med stora menyer som försöker tillfredställa alla smaker är sällan något att ha. Presenterar de dessutom det hela på mer än två språk så ringer annu fler varningsklockor.
4 - Undvik dålig doft eller ingen doft
En bra restaurang doftar gott.
5 - Fråga en inföding
Lokalbefolkningen vet att ta hand om sina dollar, euro eller rubel. Säg till någon som ser inbodd ut att du letar efter en restaurang med bra, prisvärd mat och du kommer förmodligen få ett antal bra förslag.

Mer tips på KING

Summer and morning

toner för öronen


Roadtrip

Sitter nu hemma som ett zombieliknande monster. Tröttheten slog mig redan klockan halv 7 - 7 när jag skulle laga mat och handla. Jaja ingen powernapp blev det heller verkar det som. Men denna lediga dag har varit givande. Roadtrip 50 mil med Emma Nygren är faktiskt ingenting att klaga på. Livssituationer till skiftande väder talades om hela vägen. Bra dag med andra ord. Sen blev det film på kvällskvisten med väldigt gott sällskap. Märkte att delar utav Sverige är väldigt vackert allt från natur till arkitektur och människor. Lunchen i Örebro var också en Vinst en Fransk liten idyllisk restaurang, tipps till er för framtiden.

Berns terassen

Berns gjorde det igen, hade en iögonfallande öppning av terassen. Denna sommar lutar som åt alla andra somrar: Bra musik, trevligt folk ja en härlig kväll helt enkelt. Har du inget för dig en sommar dag och vill gå ut rekomenderar jag Berns terassen som har öppnat nu

Vimmelbilder från kvällen hittar du på Kingmagazine.se

hyllar en svensk idol

Registreringsplåtar

Sitter nu sista kvällen på västkusten innan resan hem till Stockholm imorn. Har hunnit med mycket på välförkänd tid här nere. En vecka har gått: massor med grillning har genomförts, en bag in box, en platta öl, en wiskeyflaska, lite tennisspelande, golf, god mat, massa bok läsning, korsordslösning, sol, regn, blåst och vindstilla, ja jag har hunnit med ganska mycket på en semester vecka. Laddat upp för en givande tid uppe i Stockholm nu.
Hann även ner till Henån för att kolla på ett båtinköp förhoppningsvis senare i sommar. På vägen ner till hånen så var det en överraskande syn alla dessa namngivna treisteringsplåtar, allt ifrån kungen till tycon2. Det verkar vara det nya bilmodet här nere för var och varannan bil hade dessa. På två timmar såg jag minst 12 st sådana skyltar.

Från och med du

på repeat i högtalarna mina

Semester

Semester är verkligen en sak som är underskattat. Det är verkligen under den man inser hur mycket som pågår i ens liv. Jag kan iof bara prata för mig själv men jag tror iof inte särskilt många misstycker. Även om det bara är en vecka för min del just den här vecka i början på sommaren så gör den otroligt mycket för själen. Bestämde mig för när jag slutade skolan att åka ner till Västkusten och bara ta hand om mig själv. Njuta av fint väder, god öl, gott vin, god mat, tennis, golf, paddla kajak, spa:a, bada och promenera ja listan kan göras längre men ni förstår principen.

Lämmna storstäder, människor & tankar är mycket värt för att veta lite grann och samla sig av vad som händer här framöver. Sitter just för tillfället på en stol i en matsal i mitt sommarhus på västkusten med öppna dörrar med en fantastisk utsikt en god bok av dan brown och ett glas vin. Livet behöver inte erbjuda så mkt mer för tillfället. Måsarna skriker här utanför och saltvattensluften gör att det luktar frihet.

På fredag bär det av hemmåt till Stockholm igen. Nås på mobilen om det skulle vara ngt viktigt!

Entourage

June 27, 10:30 New season. Entourage should make a movie. And a small Ari Gold should exist in every one!


14 Juni

På fredagkväll så flyttar jag in på Luntmakargatan 92. Bästa Alexandra lät mig hyra hennes lägenhet under sommaren vilket gör min sommar ännu mer strålande. Bor centralt och bra samt nära till allt.



Tänkte även dela ut min sköna topp 100 lista som ni kan ta del utav (Marcus Lista)

Gården

900 kvadratmeter bar, restaurang och lounge - Norra Latins gamla skolgård har förvandlats till en gigantisk vuxengård som innehåller de bästa inslagen som en bra uteservering ska ha – nygrillat från träkolsrestaurangen, kalla drinkar från baren, stort utrymme för after work, en enorm och nedsänkt loungedel, infravärme för kalla kvällar och palmer för soliga dagar. Med plats för 450 sittande gäster blir Gården Bar & Grill citys största uteservering.

 

På bryggan

Befinner mig på bryggan i Västmalands län i satden Västerås så här precis innan skolan ska sluta. Solen skiner en sval bris i luften och vattnet utanför är nästan helt stilla. Det lockar faktiskt att hoppa i å ta ett dopp, men det är nog aningen kallt. Sitter och filar på den sista inlämmningsuppgiften som ska vara inne imorn. Sen är det slut för detta år. Ett år som bara har flugit iväg med massor utav händelser, både bra och dåliga givetvis.

Nästa destination är Sthlm men bara en kortis, hinner med en veckas semster innan sommaren drar igång igen med jobb och allt. Fortfarande lite flyktigt om var jag ska bo någonstans men jag hoppas det löser sig i slutändan, annars får jag slå mig ner på någons soffa. Sommarn i övrigt består av jobb jobb jobb å lite mer jobb, men det är inget jag grämmer mig över. Det blir givetvis lite planerad semester i mitten någon vecka eller 4 också.

Nej denna sommaren är efterlängtad och det ska bli skönt att den sätter igång. Sommaren är ändå sommaren. Har ni inga direkta planer i sthlm så där på kvällarna eller dylikt sena eftermiddagar hittar ni mig allt som oftast på Medis Bar och Kök, mitt på medborgarplatsen bredvid mellanders och snaps kommer jag förtära den del alkoholhaltiga drycker och äta en bit mat, hoppas vi ses där!

Grill

Grill öppnar uteservering!

Vi har i alla år saknat en uteservering på Grill – och nu till sommaren blir det äntligen av! 28 maj tar Grill språnget ner till Pontonen, Norr Mälarstrand och blir Kungsholmens saltaste uteservering! Så slå dig ner i Pontonens soffor och njut av Mälarens vågskvalp med ett glas vin och härliga grill plates från den 28 maj.