Dagens postsecret!

Postsecret

Onepiece

Kollade runt på lite skidsiter och kom in på en Norsk sida som jag tycker tilltalar. Det här med mjukisbyxor går inte riktigt hem hos mig när jag bara går hemma. Använder dem egentligen bara på gymmet. Men det är stört skönt det har jag inget emot. Men det här e ju skit kul. plagget är ju ultimat att krypa upp i soffan med! kolla sidan: One Piece


Centralen och OS final



Rätt drygt att sitta på T-centralen och vänta på tåg dess tider kan tyckas. Drog in efter jobbet för att chansa på ett tåg och fick vänta i en halvtimme sen kom tåget, sweeet. Hann till och med äta på kuppen.
Hemma i Västerås nu och sitter framför OS-finalen i Hockey och njuter av en närkamshockey som heter duga. Magkänslan säger Canada, vore kul om de vann på hemmaplan.

Ses

DAGS ATT BYTA OM?

Gatt säljer mode till män.


På över 400 kvm kan vi nu presentera skjortor, tröjor, byxor, jackor, kostymer, skor och mycket mycket mer. Välkommen att byta om!

Poker



Blev en okej kväll till slut med några rundor poker med ett helt otippat gäng man inte sett på ett tag. Alltid den ständiga tvåan dessvärre som varken vinner eller förlorar.
Pz!

Match ikväll



Match ikväll, viktiga poäng står på spel, Hoppas på att Zlatan och Messi producerar. Missa inte!

Jobbet!



Hemma i Stockholm helgen jobbar samt träffar vänner från förr. Vädret blir man lagom pigg av. Men det är najs att det är löningshelg då är det lite drag i samhället vare sig man vill eller inte.

Pz

Nya tag!

Nu är det dags att försöka få liv i den här gamla saken igen då.