Längtar lite!

Season Two Premieres Thursday, Sept. 9

Burberry

Burberry är ett brittiskt märke som är känt för sitt klassiska rutmönster Nova i beige, vitt och rött. I slutet av 1960-talet registrerades Burberry-rutan som varumärke och har sedan dess använts på allt från Burberrys paraplyer, halsdukar, väskor och på deras parfymförpackningar.

Även man inte gillar rutorna så har de lyckas med sin reklam och marknadsföring. Denna bild är sjukt snygg



P.s Deras trenchcoats är ruskit snygga på både dam och herr kollektionen, ta en titt vet jag
Burberry

Jofama retro

Har hört att den här är ganska snygg till hösten. Jag har aldrig ägt en skinnjacka i hela mitt liv. Men denna är värd att testas och passar den så blir det troligtvis höstens inköp av jackor. Iaf den första. Ut i butik så ligger den mellan 3995 - 4000 :-. Väl smakande.

Nu kommer jätteplanet till Sverige

73 meter långt, 24 meter högt och 79 meter mellan vingspetsarna. Flygplanet Airbus A380 är utan tvekan världens största passagerarflygplan. Snart kommer det till Sverige.

15 september planerar Lufthansa att landa sin A380 på Kastrup i Köpenhamn. Därefter väntar Oslo och Stockholm.

källa: aftonbladet

Michael Bastian + Gant

Michael Bastian och Gant har gjort en otroligt snygg kollektion som släpptes idag. Det är en kollektion med ett fåtal plagg med en preppy stilren look. Överdelarna som kavajer och tröjor sätter man gärna på sig för att fullända vardagen med något härligt mode.

kolla mer på: Gant


Snoot till GATT

Höst- & Vinterkollektionen från SNOOT kommer in till GATT senare delen av september
Jag kan redan nu berätta att den innehåller två funktionella jackor, både för höst- och vinterbruk. Jackan på bilden här nedanför Padova, är en typisk höstjacka som även går att använda en bit in på vintern. Vattentät, lagom fodrad och med en löstagbar quiltad del du kan sätta i halsöppningen och den är riktigt snygg på.

För mer information om märket gå in på: SNOOT


Källa: snoot.se
























Valrörelsen

Sitter nu och surfar på grannens internet. Det här Jag lärt mig av Bästa Alexandra att man kan göra utan problem och dåligt samvete. Sitter även och kollar på kunskapskanalen samt gör valbarometern och läser i tidningar. Det är rena skämtet egentligen. Varje gång det är samhällsrelaterade övergångar eller händelser i Sverige så blir det hysteri alltid hysteri. Förra gången var det kronprinsessbrölloppet. Jag menar kom igen det gjordes till och med kalsonger med motiv från brölloppet.

Den här gången är det valrörelsen eller skitsnacksrörelsen som är i farten. Visst två sidor slåss om en plats. Men det ända man hör från politikerna är deras sämre snack om den andra sidan. Vad man själv står för pratas väldigt lite om. Det är inte heller bättre att läsa om dessa saker i medierna. Jag har redan tappat räkningen på hur många negativa rubriker dagstidningarna har haft uppe om denna hysteri. Nej två saker har jag att säga egentligen

1. Rösta på vad du känner för och ligger dig närmast i sammhällspolitiken, bara det inte är sverigedemokraterna.
2. Gör den här valbarometern för vägledning. Valkompassen

Underbar video

Tänk på den!

Katt!

Om jag ska skaffa katt ska jag ha denna sköning som har förstått det här med mat :P

Grolsch Block Party

Grolsch Block Party är en minifestival i stadsmiljö som arrangeras av Grolsch i samarbete med Vice Magazine. Grolsch startade Block Party för att stödja oberoende artister och alternativ musik. Grolsch Block Party samlar ett antal restauranger, barer och klubbar i ett kvarter och fyller dem med musik, konst och mode. I fjol lockade Grolsch Block Party cirka 7 000 personer till Skånegatan. Även i år har Grolsch och Vice handplockat några av Sveriges mest inbitna musikmänniskor skivbolag, klubbarrangörer och DJ:s för att upprepa succén.

Läs mer på: Grolsch

Hallå Spotify!

Musikbranchen uppdaterar sin data världen över fortare än jag hinner byta kalsonger, vilket är sjukt ofta :). Nej men det är kul med nyheter som gästar gamla godingar. Att man kan ha sin egen stil lika mycket som man kopierar andras. Musiken är så pass blandad idag och jag som är allätare gillar i princip allt som kan "kallas" musik. Men jag menar hallå spotify. Har de tappat stinget eller. Har haft semester i 2 veckor vilket har märkts från min frånvaro.

Men en sida som spotify kan inte ha en å samma topplista 3 veckor i rad i mean come on. Nu har top 3 legat i toppen alldeles för länge kan det inte smälla till nu med en ny hit som ger världen lite porr för öronen, vi vill höra ngt nytt och då ska det fan komma upp på spotify. Nu är jag trött på Waka Waka och Eminem, ge mig ngt nytt.

Annars är Spotify en jävligt bra sida och applikation till datorn, all credd till er

Butlerbråket

jag menar vafan. Det är okej med ett stressat samhälle som det är i Stockholms innerstad. Varför göra det ännu mer stressat? Det är helt otroligt, jag förstår att media blossar upp det och att det blir diskussioner mellan de politiska partierna. Det spelar ingen som helst roll vilket parti som hade droppat idén den är bara fel ändå. Vadå Butler. Nu att det redan var fel parti som droppade idén (enligt mig) gör inte saken bättre.

Men finns det något så dumt som en kemtvätt på T-Centralens tunnelbanestation eller en underklädesbutik mitt på slusslen. Jag menar kom igen, skulle du vilja droppa komentaren: Hej älskling jag köpte dessa kalsonger på Slussen perrongen, hmm ytterst tveksamt.

Nej här får vi ta och tänka om. Rusta upp och städa till innan vi tar ut svängarna allt för mkt.

Ta er en funderare på denna!