Gratis reklam

webbtips

Blogg sommar

Sitter inne vid 4 tiden och lyssnar på Stephen lynch, kate nash och jakob kjellman. Sitter och fördriver lite tid på Ralphlauren.com, zoovillage, tradera och kingmagazinge.se för att hitta nya kläder till sommarn. Som om jag inte har nog egentligen. Borde investera i en ny garderob men men det är oviktigt för tillfället.
Har precis kommit hem från en helt fabolös underbar midsommar på Tynningö i Vaxholm. Det var tokigt sköna människor på hela stället hela tiden. Det blev en rätt stilla evning framåt småtimmarna men de timmarna var mysigast även fast man inte fick så mycket söm. Det var fantastiskt väder förutom en halvtimme mitt på dagen när det rent utav öste ner. Men annars var det riktigt bra väder de dagarna vi var där ute.
Det började redan på Torsdagen i 100 knop. Max, Kim, drungan och jag stack och handlade till alla. Det skulle vara sill potatis köttbullar skagenröra bröd ost mackor ja you name it. Det blev willys i Arninge och allt gick helt superb att handla. Sen så åkte vi ut till Tynningö och satte upp Tälten samt borden för midsommarn.
Alt som allt var helgen bra!!

Nu igång till vardagen igen efter ha varit ledig sen i torsdags. Skall nämligen jobba i farsta till veckan. Det skall bli anorlunda men roligt med lite omväxling. Kommer sakna globen en del självklart, men men same same but different. Nu kommer det vara ganska mycket jobb till sommarn. Hoppas få lite sköna dagar när jag bara är ledig över jobbet en dag eller två.

Tillbaka på banan

Ja nu känns det verkligen som man har kommit igång med vardagen igen, tar cykeln till jobbet jobbar hela dagarna långa. Kommer hem och drar och tränar styrka blandat med kondition. Kvällarna blir ganska lugna försöker rikta in mig att roa mig på helgen istället igen. Det vankas studenttider men det är inte alls lika roligt som när man själv tog studenten men är gärna där för att förgylla tiden som de nytagna studenterna har tagit. Man visar upp sig på lite mottagningar och slutskivor här och var men inte värst mycket.


Jessica Ehlins mottagning var i Fredags, en otroligt trevlig tillställning. Alla grabbarna var där samt fint väder och en otroligt najs mottagning. Vinet flödade och maten var gudomlig. Sång och dans och röj hela kvällen, Fantastiskt. Jobbade på det till sex på morgonen, bra där Marcus hela lördagen försvann till soltimmar i trädgården.



Har blivit många och otroligt trevliga frukostar i min trädgård på senaste tiden. Ibland har de bara bestått av den goa morgontidningen och den härliga frukosten. I annat fall så har det kommit över en del goa vänner på besök. Frukosten har intagits vid niotiden. Sen vid elva när solen börjar pressa har vi burit ut solstolar lyssnat lite på musik och bara stekt i värmen. Ellen står nog för den bästa soldagen hittils men varför jämföra alla har varit toppen.
Jobbet går bara bättre och bättre för er som inte vet så jobbar jag numera i varuhuset




























En hrlig omgivning som man trivs som handen i hansken i, och inte nog med det så ligger en sushi rakt över gatan. Bara tre steg från butiksentren och lunchen är fixad.