dimman lättar

ja för två kvällar sedan så var det en riktigt all in kväll en sådan kväll man egentligen vill glömma helt och hållet. Men jag lever än och är glad över att den kvällen är i dimma. Jag har inte riktigt kommit tillbaka på banan men är på god väg. Skall ha 3 timmars transfer till München idag och är måttligt road. Det är bara en grupp ut iof så sen åker ipoden på och jag går och lägger mig å sover hela vägen tillbaka.

Annars så håller minusgraderna i sig här nere, ligger strax under noll hela tiden och solen sprakar fram då och då. Sista gången jag åkte så dumpade det en meter nysnö i PISTERNA och utanför har jag inte hunnit åka än. Idag är det picnic och det är gäst rekord tydligen på uppåt 200 st, väntar ivrigt på sportlovsveckorna så vi dubblar den summan.

Annars så vänar jag också på att det skall hända något på fabriken i Altermarkt och mina skidor, de vill jag ha nu nu och min väska samt savar så att jag kan bege mig ut på riktigt i backen snart. Annars så väntar nu en och en halv vecka till stress med mycket konferenser men sen efter det så lugnar det ner sig. Jag bara väntar till v 8 då vi inte har någon konferensgrupp. Då skall jag försöka ta några dagar ledigt och bege mig till Saas Fee och hälsa på Helena.

Annars kanske det blir valdisiere men det är så långt så får se om jag åker dit när säsongen har slutat. Planderna är inte så många framöver försöker bara hålla mig igång och leva som man gör här nere tag en dag i sänder. Micke du är en saknad grabb och jag tror att du kommer ha en härrans kul tid nere i Asien. Lever fortfarande på att "se en möjlighet i varje svårighet, istället för en svårighet i varje möjlighet".

Ja något mer tänkte jag inte ägna så mycket tankar åt men det kommer så småning om när dagarna går osv. Ha det toppen saknar er alla där hemma, puss & kram

Förkylning över

Ja då sitter man här igen då lite halft bakfull och mår halvbra. Det har vart två stenhårda nätter nu som jag har lämmnat bakom mig. Kom hem halv 6 första och halv 4 andra natten. Men det har det varit värt eftersom jag har legat i koma och kollat på film några nätter innan det. Skönt att förkylningen håller på att släppa jag hostar inte alls lika mycket och snuvan avtar mer och mer YES.

Annars så flyter allt på väntar en kaos vecka nästa vecka med många grupper. Vihar allt klart och så men den tiden vi skall avara för varje grupp är knapp och det är lite nervöst att det inte riktigt skall hinnas med hela tiden. Men som sagt " Se en möjlighet i varje svårighet istället för en svårighet i varje möjlighet" med det kommer man långt.

Snart åker Brüüschan hem, jag har redan förlorat ena av dem och nu skall part nummer 2 av 3 åka hem så det blir bara jag kvar, ensam kvar med alla andra pappskallar :P. Ett kul gäng iof som har tokigt mycket energie att dela med sig utav. Iaf så skall part 2 åka ner och backpacka i Asien vilket jag tycker är skit kul för hans egen skull. Lite avis är jag på den värme han kommer få. Men jag väntar till sommaren istället så kanske vi kan nå den någonstans på jorden också.





pratade med en eminent platschef i Saas Fee också härromdagen Helena pigga buggar Sjöberg är otroligt saknad. Jag vet att du gör ett grymt jobb där borta och att jag skall försöka att komma över v 8 eller v 12 till dig. Vore otroligt kul om det gick.

Utomlands 2008

Ja som sagt det var verkligen inte igår man befann sig inne på den här sidan. Att skriva blogg trodde jag var min grej men jag tappade det lika snabbt som jag satte igång med det. Man inbillar sig så mycket att man inte har tid med det även fast man har massor. Anyway. skall göra mitt bästa och försöka att uppgradera lite.

Nu sitter jag här i österrike och Bad Gastein på Das Büro och jobbar lite. Idag har det varit "Fönvind" (varma vindar) och blåst jätte mycket så 3 av 5 system har varit stängda och det har vart plusgrader. Det gjorde att skidåkningen i morse inte lockade värst mycket. Istället gick jag en prommenad på morgonen, var tvungen att handla lite badrumsartiklar till rummet, för ren måste man ju hålla sig.




Annars så är det väldigt svåra dagar på jobbet som ni ser. Vädret är väldigt växlande, mycket sol samt mycket snö plus ostadigt regn och plusgrader. Samtidigt är det fortfarande väldigt kul här. Trivs med alla jag jobbar med och vi går mot en tuff tid nu. Nästa vecka är helt kaotisk jag vet inte hur vi skall hinna med det men det löser sig alltid. Imorgon är det kickoff för de nya guiderna på orten vilket är hela 17 stycken så vi som jobbar med det ordinarie schemat är 6 st.

Men det skall bli najs funderar starkt på att köpa skidor nu imorn eftersom Vår sammarbetspartner och sponsor atomic kommer ner med ett antal härligt erbjudanden. De jag funderar på är ett par sweet daddy (se bild nedan)

image31

Annars så har jag nu varit nere här i 2 månader ganska precis och har halva tiden kvar. Denna tid har blandadts med förkylning festande skidåkning och filmkvällar. Har också träffat massor med nya människor som jag troligtvis kommer hålla kontakten med. Det är otroligt mycket svenskar här nere så tyskan pratar man inte i allra högsta beredskap. Men jag lyckas nu ta mig fram med den mer och mer förvånadsvärt nog. Men nu när jag väl sitter i ett annat land ångrar jag verkligen att inte satsade hårdare på språket i skolan, för när man verkligen sitter här i det andra landet så är det kul att kunna språket.

I övr så kommer här lite bilder ni kan kolla på under den förgångna tiden här nere:


Hare så ses vi snart igen / CUS