Skidleverans och plugg

Jasså nu är det en ganska seg dag även fast det har hänt ganska mycket runt om i min omgivning. Själv var jag ute och firade Nisse igår. Han fyllde år och blev kalasfull men det var härligt. Sen så firade jag mig själv lite också eftersom det verkar som om jag skall sätta mig bakom skolbänken igen och plugga lite inredningsdesign i höst. Börjar den 18 augusti så STHLM here i come again. Tillbaka efter 1 års efterlängtan det skall bli grymt kul.
Det är en kurs på halvfart så nu gäller det bara att slipa lite på mitt CV och söka ngt härligt jobb i hufvudstaden också.

Annars är jag rätt sliten personligen för tillfället har blivit mycket jobb tidiga mornar och väldigt sena nätter. Men jag lever än så länge och längtar tills på tisdagen då jag får min första hela lediga dag på 3½ vecka WIIIIOOO. Vadå man skall inte klaga vädret är asnajs just nu det har snöat rejält mycket de två dagar nu och det är kul att stå på lagg.

På tal om lagg så har jag faktiskt fått mina nya skidor levererade med matchande stavar helt otroligt vad jag är nöjd. Det var lite längre leveranstid på bindningarna men de beräknas komma imorn och så skall jag ut och pressa :P. Det är tokigt kallt just nu men det gör ingenting för då ligger snön kvar i backarna.

Snart är det också RedBull playstreet en skithärligt tväling med bigjump och drop en häftig bana de har byggt precis utanför min balkong YES bra utsikt. Skall bara fixa två stolar lite snacks och dricka sen är kvällen fixad, ingen trängsel eller slagsmål och jag ser hela tävlingen. Emil Forrs skulle tydligen besöka tävlingen och det är alltid kul när en svensk är med då blir man lite extra lyrisk.
_________________________________________________________________________________________



_________________________________________________________________________________________

 vi hörs