Fashion Of Christ, Lågt eller utan ben # 1 2008.04.28

Ja den Japanska trenden verkar ta stort rum uppe i dem skandinaviska länderna. Det blir allt lägre och spannmattorna börjar ta vid. Det är nästan så att vi verkar vilja gömma utrymmen på golvet för att slippa skitgörat som städning och annat bös. Men jag säger inte att det inte är smart tvärtom jag är otroligt imponerad vad snygga saker man kan göra av låga möbler. Eller rättare sagt utan ben överhuvudtaget. Kollar man på en del design så der man verkligen lyckade resultat. Alla skall i och för sig inte pröva på det här eftersom det kan resultera till total katastrof emellanåt men det handlar om att våga vara kreativ. Några exempel ser ni nedan på lågt mode eller utan ben.



  

Exempelvarorna finns att hitta på; ROOM och Furniturebox


Ja jag gillar smaken på det iaf. Sen så skall man självklart inte fastna för bara låg inredning självklart men måste kombinera med smaker från "alla" (ej ordagrant) olika sorters inredning självklart. Variation förnöjer självklart. Gör inredningen personlig efter din smak men det är alltid en smart sak att rådfråga tillexempel nära och kära eller anlita en expert på ämnet. Lycka till!
_________________________________________________________________________________________

Vitt blir svart i köket

Utvecklingen när det gäller inredning som ni vet går hela tiden i en riktning. Denna riktning har ju självklart små vägar åt alla olika håll men det finns alltid en huvudled som man hela tiden kan åka upp på igen om man har åkt vilse. Just nu har den riktningen hos mig hamnat i köket. För ca 20 år sedan eller kanske lite mer till och med, går du in i ett kök så ser du vitvaror av alla dess slag inne i köket. Kyl & Frys "vita, spis (ej häll) vit, diskmaskin vit. Ja jag tror ni förstå poängen. Dessa varor heter vitvaror pga färgen sin på utsidan. Det är samma sak om du går in i en elektronikaffär vilken som helst och säger till nåon som jobbar där att du skulle vilja gå till "brun" avdleningen, då vet de allra flesta att det gäller TVapparater. De var förr i tiden inklädda i brunt träslag. Precis som vitvarorna var och är fortfarande men vägen börjar faktiskt svänga lite.
Det rostfria kom in på marknaden väldigt elegent och vad det slog. Hej kom och hjälp mig vad det slog. Det blev mer och mer populärt och detta såg självklart tillverkarna och leverantörerna. Mer sånt! Därav har det nu kommit väldigt många olika varianter av rostfria vitvaror. Men sedan när det började att avta var man tvungen att ha en ny lösning.

image65

Electrolux var otroligt snabba på detta och gör vitvarur av kvalité. Eller skall vi i fortsättningen kanske säga svartvaror. Precis det är vad som gäller just nu. Skall du renovera köket, se svartvaror. De är otroligt snygga jag har blivit frelst, om man nu kan bli det av "vitvaror" men så är det i alla fall det är otroligt snyggt och passar ihop med ett vanligt grundkök. Det har alltid funnits ett påstående "sätt lite färg på tillvaron" visst men kolla in detta:

image66

Jag tycker det är tokigt snygg i alla fall och kommer nog att falla för ett liknande kök sedan när jag gör om. detta kan man nämligen lysa upp med en häftig färggrann tavla och ljussättning inne i köket. Det skall vara stiligt. Men jag säger inte att man behöver ta ut detaljerna helt och hållet bara för att helt svart var ganska snyggt, håll med mig? Annars kan man bara köra med extrema detaljer. Det är detaljerna som fångar ögat. Om man vill ha en stor extrem detalj skall ni kolla in nästa bild här har ni något vågat.

image67
Side by side skåp av läder

Alla varor är tagna från Elextrolux
________________________________________________________________________________________
Kolla alla comebacker förresten: Du får inte missa säsongens alla parkas  i olika färger, chinos gärna uppvikta eller säsongens alla skor. Nu vet jag vad jag ska ägna mig åt under försommaren. I väntan på nästa inlägg av Fashion Of Christ som kommer handla om klädmode för denna persiod.
image59
MVH




Jobbar

Dåligt med uppdateringar de här sista dagarna eftersom vi jobbar febrilt med att försöka göra ett bra första nummer i Fashion Of Christ. Kan ge er en hint om att det kommer handla om inredning. Resten får ni vänta med till imorn. Helgen för min del har varit ganska hektisk. Har jobbat en del hemma med både kök och sovrum. Men nu är det nästn klart och man kan slappna av igen som sagt.
På de har jag hat inlägget att förbereda vilket jag hoppas skall bli en liten läsarhit. Får hoppas de sen vr det utgång i fredags som hette duga. Detta tar på kroppen så då måste man prioritera men lägg inte i backen för det utan kör på som vanligt ni.
Nu skall jag in till Stan och ta mig en liten fika/lunch. Sen så går jag en prommis. hinner nog fila på de sista inställningarna till inlägget innan jag går och lägger mig iaf. Det kommer att publiceras redan efter klockan tolv inatt för ni som är intresserade av att se :).

Fashion Of Christ publicerng 2008

image57image58

Inlägget Fashion Of Christ gick i konkurs direkt efter starten år 2007 på denna blogg. Det fanns inget intresse inga läsare och för många konkurenter att slåss med för att ta sig fram på marknaden. Nu så är inslaget modernt och man har bestämt sig för att gå nya banor. Inslaget kommer att publiceras en gång i veckan minst om inte mer någon gång. Inslagen kommer handla om mina åsiker om musik, film, kläder samt inredning på marknaden. Vad kollektionerna har att bjuda på. Men på det vill jag självklar också höra komentarer från er och vad ni tycker. Ser fram emot den 28 april då 2008 första inslag av Fashion Of Christ kommer ut på marknaden igen, efterlängtat!


image59

river i rummet

ja då var man igång med projekt flytta ner i källarn. Har precis dragit igång med att flytta ut Systers saker från bokhyllan omg det är helt otroligt vad mycket böcker det är, det tar ju aldrig slut. aja nu är iaf hela bokhyllan nermonterad. Vi skall inte tala om hur mycket damm det låg bakom den hyllan ( lungt man kom ju inte åt där förns nu) men men det skall bort hela patrasket. Böcker samt hörnhyllan med lite saker skall smällas upp i mitt sk gamla rum nu då eftersom jag vet att de betyder mycket för syster min men annars så arkiveras mycket och en del slängs väl så småning om. Jag ställer upp det så får Stora syster min kolla igenom det sedan.


Rummets ursprungliga utseende


Annars är det bara en otroligt massa saker i rummet nu. Jag gick verkligen inte upp efter varje lass jag tok ut i hyllan, det fanns ju öppen yta på golvet. Aja det skall inte vara så svårt tycker jag. Tänkter smälla upp sakerna i etapper. Först tar jag bort saker i källarn. Sen ställer jag upp saker i mitt rum så att ytorna slipper bli mindre hela tiden utan jobba på i behaglig takt med hela tiden lika stor yta.

Annars har det inte hänt så mkt. Det är derby idag för er som inte vet det. De rör inte mig i ryggen så jätte mycket eftersom jag håller på Hammarby. Gjorde en noll match igår igen tyvär

tidig morgon kompenseras av fint väder

jasså så var man tvungen att gå upp redan klockan 06.30 idag då. Lagom trött eftersom man kom i säng vid två tiden. Men men jag kunde inte sova vidare eftersom de började riva ut köket en halvtimme senare. Slog, bankade, borrade och sågade. Ett härrans liv förde dem iaf så det var näst intill omöjligt att ens höra vad man tänkte. Så jag bestämde mig för att klä på mig kläderna och ta tunnelbanan in till staden. Till min förvåning uppnådde graderna redan 10 vid denna tidiga morgon. Då tänkte jag ähh ingen jacka blir ju varmare framåt dagen. Valet mitt blev riktigt då jag tycker det är varmt med en skjorta och en cardigan på mig. Tog mig en liten macka från sandys och en färskpressad apelsinjucie till frukost och satte mig ner i lugnet i "kungsan" (kungsträdgården) för de som ej är närvarande.

image45

Träden har precis slagit ut och fontänerna sprutar av full glädje mitt i stockholms kärna, visst är det ljuvligt att vara stockholmare ibland. Man bara andas in den ljumma luften i ådrorna och njuter av vad omgivningen har att erbjuda när man sitter på bänken och precis har börjat prata med en främmande person ungefär 34 cm brevid mig. Jag har ju blivit socialt *missanpassad nere i Österrike nämligen så jag kan nästan inte dra mig för att inte prata med folk. Jag måste ta kontakt hela tiden och denna gång var det en vacker dam i sina bästa år på bänken brevid mig. *Missanpassad är att man knappt hälsar på folk man känner i tunnelbanan på detta underbar sociala ställe.

image46

Är det så här i alla storstäder. Detta var ett syndrom jag helt och hållet hade glömt bort. Vad tjänar det till att man bara skall sitta och kolla ner i baken när man är ute på stan. Först och främst skall man vara rakryggad och gärna kolla folk i ögonen. Vad är det å bli nervös av? vi äter väl inte upp varandra, eller? Man ser ju direkt om en person känner igen dig. Varför inte gå fram och bara fråga lite försktigt "har vi setts förr?" Ne för man får ju självklart svaret tillbaka i denna fantastiska omgivning "ne jag tror inte det!".

Error rewind..... lejwfkhdbfjdbfejdlakdksdkbsdf
Detta går ej för sig Jag tänker ganska mycket på pippi långstrump när jag funderar på hur det egentligen ligger till. Pippi ser jag som en otroligt social person som vågar ta för sig i samhället, det är härligt att se. Det finns egentligen inget att skämas över.

image47

I det stora hela så är jag rätt nöjd med mig själv iaf. Jag skall försöka leva kvar lite av det syndrom jag fick nere i österrike. Fortsätta prata med folk, hälsa på de jag känner för att hälsa på helt enkelt. Ge ifrån mig ett leende till personer som ser lite bittrare ut än normalt. Sprida glädje helt enkelt. Vem har mått dåligt av något sådant. Inte jag! Lär inte börja göra det heller, jag kommer fortsätta i dessa spår hela våren och sommaren och långt in på nästa år tills dessa blommor har vissnat. Ta vara på dagen mina vänner och låten inte förfölja er på ett dåligt sätt. Ta den som den kommer och gör det bästa av situationen, för du är aldrig sämmre än någon annan.

image49

Nu sitter jag ut tiden i BrunoG innan jag skall iväg och träffa Rebecca. Idag var det inte jag som var segast upp ur sängen när det gäller oss två. Tillhör ovanligheten att jag är först upp men då är det ju självfallet värt att skriva upp för en gångs skull när jag är först upp. Får se vad resten av dagen har att redovisa. Jag har inte så mycket energi så att jag orkar springa omkring. Men i solen orkar jag vara och det är väl nog för min smak. Svart kaffe som börjar svalna är tecknet på att man skriver för långsamt. För jag skulle kunna skriva 135 rader till men då hinner det bli kallt.

image48
±

"Fabel", mycket kan man hinna med på tåget

En text värd att lägga ner lite energi på!


Ni har väl redan läst i pressen
om Animala världskongressen
som hölls i all högtidlighet
på slätten öster om Tibet?
Där samlades de främsta essen
från jordens alla hörn:
en stork, en myra och en björn,
ett bi som hade med sig honung
till Gustav lejon, djurens konung,
som slog en klubba i ett bord
och började med dessa ord:

"Först har vi fråga nummer elva -
(i djurens värld är detta rätt,
dom har ett annat räknesätt)
- först har vi fråga nummer elva.
Den gäller inte alls oss själva -
vi klarar oss ju rätt galant.
 Men det är inte likadant
med detta stackars mänskosläkte
som häromkvällen oss förskräckte
med ännu en atombombssmäll.
D´e synd på en sån vacker kväll.
D´e inte rätt mot naturen,
det bara irriterar djuren,
och sånt har människan inget för -
det bara smäller så dom dör.
Och risken, som jag sagt förut,
är att dom alldeles dör ut.

Det gäller för oss i punkt elva
att inte tänka på oss själva
utan på dessa minsta små
som uppå sina bakben gå.
Vi måste ha, det är min mening
en djurensMänskoskyddsförening!

(Applåder, väsningar med mera.)
(En orm kan inte applodera.)

Nu yttrade en vresig utter
(man blir ju sur av kalla futter):
"Ja detta är ju lätt att säga,
men huru bör man gå till väga?
Man tappar ju livet på tron
så fort man ser en sån person
som med sin bössa går omkring.
Mot dumhet hjälper ingenting.
Jag frågar: vari ligger charmen
hos folk med huvudet under armen?"

Nu var det halsen på giraffen
som inte kunde hålla klaffen:
"Jag tycker inte alls om han.
Jag tycker synd om människan.
Det är så lite man kan göra,
men jag och hustru tänkte höra
om det finns ett par tre ibland dom
som vår familj kan få ta hand om?
det vore säkert bra för dem
att leva i ett lyckligt hem."

"Inackordering hos giraff -
det vore just ett syndastraff!"
sa tigern; skrattade så glatt
så han blev strimmig utav skratt.
"Nej, nu ska ni på tigern lita:
Dom svarta jagas av dom vita
All right, dom vita jagar jag!
Det är ett strålande förslag,
för om det inga vita finns
så mår den svarte som en prins."

Nu Gustav Lejon själv tog ordet
och slog sin klubba hårt i bordet:
"Så lätt man kommer ej ifrån det.
Det gäller människobeståndet.
För mig, som djur, det uppenbart är
att alla skilda mänskoarter
på jorden bör få vara kvar,
så våra barn och barnbarn har
en chans att se hur dom ser ut.
För det vore synd om dom tog slut.
Dom är ju roliga att se på,
det kan vi väl alla gå me´ på?
Vi måste bilda resarvat
där vi får hålla dom med mat
och där dom inte har nåt krut
så dom sej inte rotar ut.
Och tänk vad våra barn sej glädjer
en dag när det är veckert väder
då kan vi ta dom med oss dit
och titta på en skojig vit
som äter ägg och kastar skal
i skogens tysta pelarsal!"

Då talte ugglan som en bok
(Hon är ju obeskrivligt klok):
"Helt otänkbart att genomföra´t!
Det kan man ju räkna ut med örat
att vi inte har möjlighet
att ändra det förhållandet
att mänskorna är skapta vilda.
Vad är det för idé att bilda
en sådan Mänskoskyddsförening
som skulle ha en enda mening
att göra mänskor tamare
när våra egna gamar e´
som änglar, om man jämför dom o´
ett exemplar av släktet homo?
Se på en kärring som är arg -
d´e värre än den värsta varg!
Jag har en bilderbok med kungar
varmed jag skrämmer mina ungar!
- Nej, strunt i detta vilda folk!
Låt oss ha livat i vår holk!
Låt mänskor vara som dom vill:
låt dom i fred få ställa till
så att dom kan slåss och kivas!
För mänskor ska väl också trivas?
Vi djur ska tänka på oss själva!
Från protokollet stryk punkt elva!"

Så får det bli som ugglan vill,
och detta är förklaring till
att vi av mötet ingenting märkt.
Jo visst ja: Linnman blev ju ringmärkt -
det var det ända som blev klubbat.
När ut i markerna han skubbat
kan nu varända liten mus
få veta var han hållit hus.



ny dag nya krafter

Igår var en dag i stillhet kom hem vid klockan 2 efter att ha varit ute på resande fot halva förmiddagen. Gick och tränade en del innan jag la mig ute i solen och läste en go bok. Efter ett tag så kände jag att jag fått för lite att drick så då var man tvungen att pallra sig upp igen för att hämta det. Men efter det glas vattnet så skulle man lägga sig till rätta igen. Efter kapitel 1 och 2 så blev man ganska seg i huvudet så man la boken på bröstet en stund och blundade.
När man blundar och är vaken så är det väldigt många tankar som springer runt i huvudet. Man försöker kontrollera på allt vad som händer men man tappar alltid bort ngt och det går så pass fort att man inte hinner springa ifatt den inne i huvudet. Aja det är tur att inte hela livet hänger på ens tankar, utan att det är massa andra faktorer som spelar roll också.

Ja nu kommer huset bli en byggnadsplats igen, har iof vart van vid att det alltid händer något här hemma. Men nu sätter Tony och grabbarna igång med Köket vi skall byta kökssåp så att köket blir lite ljusare rymmligare och ser större ut. Med glas rakt igenom till Matbordet men jag tror att det blir snyggt. En ny tappetsering kommer också komma upp så småningom men vi gör en sak i taget.

Ja ni förstå principen, men det skall vara glas och gå och öppna på båda sidorna av skåpet. Jag tror att det kan bli ganska snyggt faktiskt. Fördelen med de är att man inte behöver gå runt köksbänken när man skall duka upp för middagen.

Annars så sätter jag igång med mitt rumsprojekt nu också. Har inte fått så mycket tips som jag trodde men det kanske dyker upp under dagen. Jag har under gårdagskvällen gjort en ritning på rummet och skalenliga möbler runt omkring. De är lättare att flytta runt dem på pappret än att göra det i verkligheten senare. Ja projektet är ganska stort eftersom det rummet jag skall flytta in i är fullt möblerat så måste det ut först innan jag hivar in mina saker. Tanken är att de sakerna som står i rummet nu skall upp i mitt rum och de sakerna som är i mitt rum skall ner till det rummet jag skall flytta in i så här krävs organisation, bästa att sätta igång.

Inreda, ge mig tips. Trendiga sovrum

Hur ser just ditt drömsovrum ut? Låt dig inspireras av det stramt minimalistiska, det rustikt ombonade eller det romantiskt färggranna.

Stramt


Här gäller raka enkla linjer med starka kontraster. Något som håller i sig är svart och i sovrummet kan det vara läckert med en svart fondvägg till i övrigt vita väggar. Skimrande vit tapet passar bra till vita sovrumsmöbler. Det svarta och vita matchas med fördel av någon accentfärg på detaljer såsom lampor och tavelramar. Nattduksbord i glas eller metall bidrar till det strama. Till vita väggar passar ett mörkt trägolv och använd gärna vita sängkläder om du har en mörk säng och vice versa. Sidenkuddar i sängen som tar upp rummets få färger ger liv och komfort.

Rustikt


Det här mer lantligt inspirerade alternativet bjuder på mjuka linjer och lugna färger. Fondväggen är fortfarande aktuell, förslagsvis en fototapet, kanske en naturbild. Sänggavel samt en bänk vid sängens fotända med kuddar eller en klädd dyna på, ger ett ombonat intryck. Tavlor att vila ögonen på och gröna växter som klär in rummet skapar en skön atmosfär. Till det ombonade rummet hör gärna ett par fåtöljer eller stolar där en ullpläd pryder sin plats. Gardiner som hänger från tak till golv ger en hemtrevlig och samtidigt lite lyxig känsla.

MIO

Romantiskt


I det romantiska rummet passar det fint att blanda gamla och nya möbler. Grundtonen i rummet kan gärna vara vit, till exempel på sängmöbel, nattduksbord, sänglampa och några av väggarna. Matcha med rosa och blommigt, i kuddar och andra accessoarer. Självklart finns det en fondvägg även här, nu med ett rosa mönster som kan följas upp på garderobsdörren, sängens fotgavel eller någon annanstans där det passar. Möblemanget ska ge ett lätt intryck där kanske ett avlutat skåp samsas med en taklampa i snäckskal, en nätt rosablommig fåtölj och vackra tygblommor och förvaringskorgar.

 

Trolla med tyg och belysning i sovrummet


Oavsett vilken inredning man väljer gäller det att tänka till vid val av textilier och lampor. Är det t.ex. lågt i tak? Det ordnar ett par långrandiga gardiner. Tvärrandiga gardiner i sin tur fungerar bra i ett rum med högt i tak. Är fönstret litet kan du sätta gardinstången högre upp och är det ett smalt fönster kan gardinerna fortsätta en bit utanför fönstret, ut på väggen. Då kan man också passa på att dölja eventuella tråkiga rör. Ska rummet uppfattas som mindre kan gardinerna var stormönstrade och tvärtom. Har du en vacker utsikt - välj ljusa gardiner som inte stjäl uppmärksamheten. Mycket textilier som mattor, kuddar, överkast och gardiner dämpar ljud och håller drag borta.
När det gäller belysningen är det bra med spotlights till spegel och garderober. Golvlampa är snyggt samtidigt som den sprider stämning och skapar djup i rummet. En bordslampa på ett annat ställe i sovrummet ger fin mysbelysning och med en dimmer kan den också användas som nattlampa. En ljuskälla placerad i fönstret ger fint sken, både inifrån och utifrån.

MIO

Bra låt

Jason Mraz - I´m yours








Well, you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but your so hot that i melted
I fell right through the cracks, and i'm tryin to get back
before the cool done run out i'll be givin it my best test
and nothin's gonna stop me but divine intervention



I reckon it's again my turn to win some or learn some
I won't hesitate no more,
no more, it cannot wait i'm yours


Well open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love
listen to the music at the moment maybe sing with me
Ah, la peaceful melody
It's your god forsaken right to be loved loved loved loved Loved

So, i won't hesitate no more,
no more, it cannot wait i'm sure
there's no need to complicate our time is short
this is our fate, i'm yours











*scat*





I've been spendin' way too long checkin' my tongue in the mirror
and bendin' over backwards just to try to see it clearer
my breath fogged up the glass
and so I drew a new face and laughed
I guess what I'm a sayin'is there ain't no better reason
to rid yourself of vanity and just go with the seasons
it's what we aim to do

our name is our virtue

I won't hesitate no more, no more
it cannot wait, i'm sure
(there's no need to complicate our time is short it cannot wait, i'm yours 2x





no please don't complicate, our time is short
this is our fate, im yours.
no please don't hesitate no more, no more
it cannot wait, the sky is yours!)


well open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love love
listen to the music of the moment come and dance with me
ah, la one big family
it's your god forsaken right to be loved, loved, loved, loved
open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love love
listen to the music of the moment come and dance with me
ah, la happy family
it's our god forsaken right to be loved loved loved loved
listen to the music of the moment come and dance with me
ah, la peaceful melodies it's you god forsaken right to be loved loved loved loved...

Kick Out!

Ja vart hemma nu idag precis en vecka. Eller ja hemma och hemma är väl att ta i men några dagar hemma i Sthlm iaf (nu blev det mycket hemma). Kom hem förra lördagen och satte igån med diverese nödvändiga saker så som tvätt och jobbsök, utöver det så satt jag mest rakt upp och ner och stirrade in i TV skärmen. Jag njöt över allt lugn som omgav mig i harmonin hemma i huset.
Sedan i Onsdags gav jag mig ner till GBG med tåget x2000 som tar cirkus 3 timmar ner till storstaden på västkusten. Redan i Allingsås kunde jag njuta av det fina vädret som fanns. Måsarna skrek och snajdiga glasögon fanns på var och varannan göteborgare. Det kändes att våren var på väg. Rörde mig till SOHO och tog mig ann en lunch buffe innan vi gick för att checka in på Linné i Masthugget.
Väl framme så träffade vi upp Silje och Agnete, två härligt Norsja jentor som vi sammanstrålade in till staden igen för att gå på gator och torg. Jag gick mest och väntade på mat och på att Richie (bruchaan) skulle bli klar från jobbet. Annars så besökte vi kulinariska systembolaget och MCdonalds på vägen mellan affärerna i Nordstan. Klungan med folk blev bara störra och större och klockan började ticka på. Vi bestämde oss för att åka tillbaka till Hotellet för att insuga nattens möjligheter.
Väl klara så tog vi tag i ett Telefonsamtal som John C hade att bjuda på, Gammal räv som han är så styrde han upp en tokigt trevlig tillställning i sin lägenhet. Jag och Cissi i täten med lite annat löst folk bakom. Det går in ganska mycket folk i en relativt liten etta är det bevisat men ack så otroligt trevligt det var iaf. Här så fanns det både drick och tilltugg i överflöd. Drickat i överflöd var bra till en början men det började rubba sinnet så längre tiden gick.
Vi gick vidare från John C och skulle nu göra staden osäker, vi var ett följe på kanske 15 personer gammla bekanta och det var otroligt trevligt till en början. En av centralgatorna i GBG nämligen avenyn började svajja. Vi skulle första till Dimond dogs men jag vet inte vad som gjorde att vi gick till Nivå som är stället vägg i vägg. In i dimman säger jag för här ifrån så började jag drick vatten.
Klockan fem sen så gick jag och la mig, ni kanske är lite besvikna nu men hoppet är så stort eftersom dimman var så pass tjock på vägen dit efter nivå men det får man leva med.
Upp sedan dagen efter, lagom trött var jag nu när jag satt och åt min köttbullemacka till frukost. Spännande nog såg alla lika slitna ut. In till kontoret för att vara där vid 10 tiden då allt skulle börja vi gick vidare vid 10 tiden till konferenslokalerna i Palace precis vid brunnsparken. Hela dagen med siffror och utvärderingar. Nu när hela gänget var samlat så åker vi buss till ja nästan Mölndal där vi stannade på ett ställe och hade femkamp och spelade laserdome. Middagen väntade sedan på O´learys på Östra hamngatan sen väntade hemgång jag var så otroligt trött sedan kvällen (säsongen) innan så jag gick hem med Rebecca och Andreas P för att sova.

Ett lyckat drag såg jag sedan vid 8 tiden då alla andra såg lite halvslitna ut. Det hade tydligen varit ett rejält kalas denna kväll också men jag kände att jag inte hade missat så mycket ändå. Ja ja nu var det redovisning på vad vi hade kommit fram till dagen innan och var och varannan nickade på huvudet precis som sådanna personer som försöker sova i tunnelbanan ser ut. En givande dag som slutade på en otroligt god lunch nere på Palace lunchrestaurang. Solen skiner och vi satte oss uppe på Italian Coffe bar. Mötte sedan upp Majja från Österrike, otroligt kul att träffa henne. Sedan beslöt jag mig för att åka hem. Jag skulle inte bege mig hem förns på lördagen men jag tog tag i Charlie och Patrik som skulle bila hem.

Bilfärden började vid halv 6 på kvällen. Vi rullade ut från göteborgs gator och torg. Kom en kilometer norr om partille där vi stannade för att tanka. Helt plötsligt när vi skall åka så ser vi att shit det droppar otroligt mycket bensin från tanken. Vi går in igen för att kolla var närmaste verkstad ligger och hamnar i allingsås på ett Statoil. Här tar vi 3 timmar och försöker få läckan att stoppa, med uppgivenhet vid halv 10 så rullar vi vidare med förhoppning om att tanken inte tar slut innan örebro där vi fick chans att hissa upp bilen. Det hade inte slutat droppa vid örebro då hade vi ända kört 22 mil till men inte, hålet låg vid 30 litersgränsen ungefär.
Rullar vidare starkt till Hufvudstaden och när vi väl var framme vid sista stoppet hade det äntligen slutat droppa. Kanten på soppan hade tydligtvis gått under hålet men bilen rullade fortfarande. Gladligen så kom vi hem klockan tre på natten.
Hoppas att lagningen gick bra idag för Charlie och Patrik jag själv har sovit halva dagen och har inte gjort ngt speciellt. Kanske går någon dag innan jag tar mig i kragen och ringer någon efter denna livliga vecka!

Hare toppen! 

Sverige lika med hemgång

Ja nu sitter man hemma vid vardagen igen då efter en vintersäsong som startade den 18 november nere i Bad Gastein och som slutade i lördags har innehållit en sjukt mycket grejer, fast det är väl så en säsong skall vara. Jag sitter nu och försöker placera mig ner av vad storstadslivet har att bjuda på, går sådär bra för tillfället. Var ute en sväng igår och skulle försöka ta tag i ute livet som har en ganska stor förändring om man jämför med livet nere i svenskorten i Österrike. Jaja livet går väl vidare.
Har redan träffat Cara som välkommnade mig på flygplatsen väldigt hastigt. Nej men det var väl sådär meningen hon kom från "Serre Chevalier", en veckas skidåkning med mor sin. I alla fall var det tokigt kul att träffa henne bara sådär. Sen så gick hela söndagen med att jag bara låg inne var med familjen och gjorde inte så väldigt mycket utanför huset. Sen så skulle väl göra några knop för att försöka ta tag i livet lite och gick å klippte mig på rival, en hårmodellschow fick det bli med bilder på vårens frisyrer. Jag må säga att jag inte är jätte nöjd för tillfället men jag vänjer vill mig och en klippning gratis av en senior stylist från "Maria nila" är inte helt fel.
Sen så åkte jag iväg till Stan för att ta en fika med Alex, kom på att det var senast i Augusti som jag träffade den lilla parven. Tokig kul att träffa henne igen iaf. Det är en person som man bara blir helt till sig av att träffa. Även om vi har vart borta från varandra 1 dag - flera år så har vi lika mycket att prata om ändå och det är skönt sådant behöver man ta vara på.

Annars så är väl det mesta sig likt här hemma, jag har börjat att ta tag i mitt CV och skickat iväg till lite olika butiker runt om i samhället. Träningen skall jag komma igång med så småning om men den måste man ta stegvis, jag må säga att maten är ett av de bästa här hemma. Alla saker med fullkorn hårt mörkt bröd goda bananer och proteinpulvret sätter sina spår igen. Kommer jag bara igång med träningen så går det här med att bli en människa ganska fort tror jag.

Annars så börjar man väl också slänga en blick i vad som komma skall här i krokarna och då tänker jag mycket på vad modet har och ge i de olika kretsarna, jag känner mig ganska ouppdaterad av vad som gäller för tillfället men vill man så kan man snappa upp det där ganska fort. Och jag vill. Det gäller både hem och stil på människor och det är kul att se hur det gamla korsar det nya. Lite exempel är ju bara på frisyrerna som kombineras ganska starkt nu. Det är lite blandat med en stor inspiration från "Beatelslooken". Kanske inte lika extremt då men åt samma håll.

Hushållen börjar ta fart på olika håll också å inte minst i tidningarna. Det är bilder på rum här och det är bilder på rum där. Å inte minst är badrummet väldigt hett att styla till nu jag tänkte ge några exempel på snygga badrum för att kanske ge en inspirationskälla åt någon eller något litet tips.

Exempel
_________________________________________________________________________________________
image8
                                         POLEBATHROOM_ret3 (kopia).jpg
_________________________________________________________________________________________

Ja vad skall man säga, att man lägger ner tid på sitt badrum det borde vara ett faktum. Sedan kommer köket men det lägger jag inte värde på just iidag.

Annars så kommer det fler uppdate