2007-03-30

HALLÅ!
JA DET VAR JU INTE IGÅR MAN SKREV ETT SÅDANT HÄR INLÄGG PRECIS. JAG VAR BRA DÄR ETT TAG MEN SEN SÅ SJÖNKT DET LIKA FORT SOM REAL SKEPPET VASA DET VAR INTE RIKTIGT MIN MENING. MEN EFTERSOM DET TOGS UPP PÅ LAND SÅ SKA VÄL JAG OCKSÅ FÖRSÖKA GÖRA ETT FÖRSÖK.

Ligger här i min säng efter en sådär ansträngande dag på jobbet. Det var sådär halv mycket folk till en början men sen så beslöt sig lite fler att ta arslet ur vagnen och åka för att göra några ärenden. Jag slutade fyra det var jätte skönt så åkte jag hem och duschade sen stod maten på bordet med en härlig kall corona till att dricka. Gudars vad bra jag mådde då.
Precis hemkommen från en skön semester i alperna eller det var väl 2 veckor sen men vadå det här är ju första inlägget efter den semestern så man måste ju ändå nämna den lite milt :P. Det var bra drag från gröten på morgonen till den sista återställningsölen dagen därpå :). Hehe ne inte riktigt så illa var det men nästan eller? Ähh det som inte är dokumenterat har heller aldrig hänt tycker jag är ett riktigt bra motta i just den här situationen.
Jocke har skutat på jobbet otroligt tråkigt eftersom han var en grymt givande person som ens högra hand försvann kan man säga. Alltså inte i alla tillfällen gud va snuskiga ni är tänk inte så jag är faktiskt lagd åt det hetrosexuella hållet. Ne men kommer nog ha det otroligt skönt på sin semester i 4 månader.
Själv är jag ganska splittrad för tillfället jag vet inte riktigt vad jag ska syssla med just nu men allt det där löser sig väl. Just nu väntar jag väl på guitar hero till xbox360 otroligt cool gitarr iaf.
Skönt nu att våren har kommit också kan man börja använda alla sina sköna skor igen eftersom jag är sko fantast så vill man ju använda alla skor man har. Finns det något roligare än att köpa skor när man är ute och shoppar, njae inte mycket va :D.
Köpte ett par i förr går riktigt snygga ouh. Jag har inte hittat några snygga vita sneakers än men y3 ligger rätt bra till hoppas de hinner komma ut med en kollektion till här i sverige innan solen sätter på riktig värme.
Annars så lever jag på rätt så o-orginelt just nu. En vanlig vardag helt enkelt. Jag vaknar runt 6 på morgonen man går ner för  att stänka ner sig med kallvatten för att vakna ordentligt sen drar man en kiss för at gå upp för att käka en ordentlig frukost som består av ett glas juice en tallrik gröt och 2 mckor annars klarar jag mig inte fram til 2 lunchen på jobbet. Jobbar till 4 för att sen gå hem och ta det lungt duscha lite för att sen gå och sova för att sen vakna vid 6 igen blähhh. Ähh vadå orka vara kräsen.
livet skall väl vara så här inte värt att leva liksom :). Ne men snart blir det ändring på det jag hoppas jag åker på det roligaste som hänt mig snart och jag ska göra mitt bästa för att det ska hända.

ähh jag ska försöka uppdatera mer nu en annan gång hare