Berg och dalar

då sitter man här igen då. Fast nu har man hoppat från den ena datorn til lden andra. Sitter nu vid min sprojlans nya Mac och bara lever mig in i denna cyber värld. Hinner inte göra så mycket annat just nu ska jobba som en tok den här veckan så kommer va piss trött frammåt helgen. Jag ska försöka hinna åka lite bräda hade jag tänkt om vädret tillåter men det får man la se eller något.

Idag har varit en sån där seg dag där man bara har strosat omkring och varken gjort det ena eller andra. Man vet liksom inte vart man ska börja det tycker jag är otroligt seg viss moments. Men man får försöka göra det bästa av situationen. Nu försöker man bara hålla humöret uppe så länge som det går för det är inte mycket som driver en just nu iaf. Hitta varje lite tillfälle för att få lite motivation.

Har lust bara att vara ledig två dagar det var riktigt länge sen man var det. Ser verkligen fram emot den här otroligt sköna helgen. Hoopas det blir till strålande uv ljus ute så att man kan göra något än att bara sova hela dagen, visst det är skönt men det ger inte sådär jätte mycket av tillvaron. Tänk er en såndär superdag i fjällen bara. et har snöat hela natten och det har kommit en hel dm nysnö man ba woooooow det är strålande sol och 3 - 5 minus ute. 

man bara slänger sig ut för att njuta. Dessa dagar är tyvärr inte lika många dagar som det är fina sommardagar på året. Det är nog därför jag uppskattar dessa dagar mycket mer. För då får man verkligen en njutning istället för att det ska vara en i mängden. Så okar jag inte med det där tjatet om att det ska vara sommar och varmt bla bla bla. Ha något och längta till emn det behöver ju inte vändas till något negativt ;)

Vill bara nämna ördagen och chikenrace. Det var lite tråkigt att Thomas slutade på jobbet. Han fick iof en oslagbar chans så jag förstår honom helt. Men oj vilken ordentlig avslutning vi hade. Åkte till city paintball i liljeholmen och hade 3 otroligt roliga timmar. Det började med ett chikenrace när thomas skulle sätta på sig en gul kycklingdress och vi fick skjuta hej vilt det var otroligt roligt.
Aen kördi vi bara lag men jag lovar adrenalinet var riktigt högt och det var så jävla roligt. Längtar bara tills vi ska köra detta igen.

Och ciecilia vi måste få arslet ur vagnen och göra saker med varandra vi kan inte bar hålla på och trycka på varandra som vi gjorde igår antingen bestämmer vi ngt eller så låter vi det vara ;) vi kan ju inte bara gå runt och hoppas på den andra liksom. Jag lovar att vi styr något snart.

Sköt om er

Fashin Of Christ # 5

Drinkspecialen

Förut var det ölsorterna som dominerade på sunkhak.com. Med åren så har det blivit mer och mer populärt med en liten coctail på ett lite mer "fansy" ställe än söderkällaren. Varför inte besöka de mer fruktiga smakerna än det där oranga beska.
På stureplan bjuds de där riktiga "bratdrinkarna" blan killarna dominerar 6a rom och cola och p2 medans tjejerna gärna smuttar på en pina colada eller en cosmo"politan" det är inte ofta man hör sista stavelsen i ordet längre.
Men detta är inte längre själva specialen inom ämnet. Varför inte grogga hemma med drinkbok och groggvirke samt verktygen då lovar jag dig att du får en precis lika dan drink bara att det tar lite längre tid men vadå tid är väl inte pengar just nu, det är en god drink.





Stället

Varför inte besöka det lilla krypinnet där det är mer trevligt än party. Sätta sig ner och kolla bland de sidor de har med de mest fansy drinkarna. Det behöver inte vara värsta frukter och paraplyer för att en drink sa se proper ut. Nej nej det finns så mycket annat. Varför inte langa på en hemmingway, gin och tonic, absolut prosperity eller någon annan god
Jag kan renligen rekomendera Operakällaren, Med Andrés Leon som barchef är en grym kombination mellan häftiga bärdrinkar till den mest simpla genomskilniga till de mest sköna stolar och lukten från den utsökta maten i bakrunden. Här är det lite dyrare, men det gör stället på samma gång lite finare.



Gå nu mer in på Cocktailguiden.se istället för sunkhak.com. Jag lovar du kommer hitta något som tillfredställer dig och din strupe. Allt från champange till drinken man blandar med bara is och sprite. Alkoholfritt kan man göra mycket roligt med också

Drick lungt, och bli lite mer öppen för vad världen har att bjuda på.

Snöoväder och knäppa vänner

Så var man där igen då efter alla väntan på det stora vita där ute (utdrag ur lejonboken). Snön har fallit och vintern blev helt plötsligt väldigt vacker. Vintern är i vanliga fall en ganska ofin årstid. Det är kallt och jävligt. Men när snön lägger sig på passar det ändå ganska bra. Jag tror de flesta gillar att burra upp sig under en mysig film med raggsockorna på med en varm choklad och en bulle framför en trevlig film. Det slår aldrig fel, någon som har lust att prova :)? skriv en komentar i så fall.

Men detta var inte fallet idag. Nu var man tvungen att gå upp i ottan för att klämma i sig en varm frukost för att sedan springa ut i snöstormen för att komma i tid till jobbet. Man hade den där farhågan att kollektivtrafiken inte skulle fungera, men den rullade på som aldrig förr. De som kom försent var de som var tvugna att skrapa bilen, är inte avis kan jag säga.

Väl på jobbet så träffade jag mina otroligt sköna vänner. En kom dit och hade haft en otroligt rolig kväll dagen innan. Men höll inte riktigt mottot "kung på kvällen, kung på morgonen" Utan det var lite sega och trötta miner från det hållet och man gjorde allt för att "muntra" upp henne men inget gick (angel). Sen så kommer man till nästa person som självklart försen till jobbet bara för att han var tvungen att skrapa bilen. Hehe men sånt är livet. Han fick då straffet att gå över till matbutiken för att handa drick och något att äta. Det var du förtjänt av,, tack grabben skagenröran var riktigt najs. Sen så har vi the little sunshine. You know it girl ett leende på läpparna konstant otroligt rolig och skön hela tiden. Skrattar åt vad som helst vad man än gör det gillas. fortsätt så ;)

Så lyckas man också flirta till sig skjuts på vägen hem det var riktigt najs.
Nu vill jag iof ut å testa backarna lite i en sådandär rosaliknande fyrkantig plastlåda för att pröva om det är ngt svocchhh men jag har precis duschat så det får bli en annan gång. Sen än en gång så måste jag hylla en låt till the little sunshine. Men jag spelar gärna mama im coming home också :). Kan du inte skaffa rosa barund på min blogg också "eller inte" men det passar dig ;).

Ne just nu tror jag mycket på den där filten jag snackade om i de tidigare raderna än den där rosaliknande saken. Orkar inte riktigt frysa just nu eller vad säger ni? Ähh vadå det bästa med att frysa är att man nån gång vid ett senare tillfälle blir varm. Men jag tror att jag skippar med att åka på en rulle bubbelplast i en 0 gradig backe på påskjutning som hjälp det verkade inte som en jätte rolig grej :).

Så börjar kvällen nalkas. Man ska göra iordning matlådan som är tyspiskt ett svenskt fenomen. Men vadå jag klagar inte. Sen så ska man lägga fram rena jobbkläder för vadå en ny vecka börjar ju kan va najs med lite rena kläder. Måste skaffa inlägg i skorna också det har jag sagt i en månad nu men måste ta det i akt snart. Det får bli efter torstag efter nästa lön.

På tal om det snart får jag min dator som jag har längtat efter att ha nu. Så jag verkligen kan ha mitt egna lilla krypin. Man vill vara så privat som möjligt ändå  så att man kan spela den musik man vill har så ljust man vill ha inte vem som helst som stör osv osv. Sen så ska jag också lära mig hur man dreglar över harrison ford. Jag ska inte göra det över honom men det ska tydligen vara helt naturligt att dregla. Haha eller ^-). Ähh får väl sätta på någon bra rulle och pröva sen tror inte det är jätte enkelt iaf. Men allt är värt sina försök men behöver ju verkligen inte misslyckas.

Ne nu blir det nog filten i en skön soffa ett tag innan jag besöker sängen. Nattii!

Fashin Of Christ # 4

"Alla årstider är viktiga. Från vinter till sommar så måste man veta vilka skor man ska sätta på sig. Detta är inte bara vilket plagg som helst man slänger på sig utan skor är otroligt viktigt. Det är bland de mest viktiga plaggen man kan sätta på sig på en dag. Man kan kanske inte tro det. Men dessa två saker måste man ta hand om det säger så mycket om ens personlighet. Slitna skor = halvdassig känsla och ofin i kanten. Välvårdat läder samt vitheten på gymnastikskor = gentleman som vet hur livet ska tas utifrån och in. Det är mycket som ska tålas att tänka på om man vill uppnå den yttersta maxgränsen för att ha det där perfekta välvårdade. Men sträva inte efter något du vet du inte kommer klara av utan ha den nivån som passar dig och spegla dig efter den. Det ger verkligen den mest yttersta känslan på sko personligheten"

SKOR

sko9sko8sko7sko6sko5sko4sko3sko2sko1



Det är egentligen helt sjukt men jag verkligen älskar skor. Skor är verklien ett va de bästa plaggen jag vet. Varför är detta så då. Det har jag egentligen ingen aning om. Men man kan kombinera så otroligt mycket med skor. Bara skorna kan skilja från den mest sofistikerade till den musiklyssnande streetkillen.

Jag har gärna allt från den mest plastiga "pisstofflan" till den mest sofistikerda läderskon och allt där emellan. Det är otroligt häftigt med skor. Tänk dig en kille med kostym och vita gympaskor BBBLLLÄÄÄ!!! Det fungerar verkligen inte det är helt sjukt vad fult det kan vara tillsammans. Även fast kostymen sitter som en smäck och skorna är skit snygga så fungerar inte kombinationen. Sätt på dig iställer ett par svarta enkla stilrena läderskor till det så är det pricken över iit.
Gå på stan och kolla på folk, jag lovar dig att ca 75% du kommer kolla på kommer kolla på dina skor om du får ögonkontakt med denna. Det är alltså otoligt viktigt val om vilka saker du sätter på fötterna.
Detta är också iof en smaksak i sig. Man ska verkligen inte välja skor utifrån vad andra tycker. Köp det du är bekväm i och det du verkligen vill ha det är det ända sättet till att det blir rätt. När jag ska gå och köpa specifikt skor då som blir ändå en gång i månaden så går jag själv. Jag vill inte köpa MINA skor med massa andra som lägger onödiga komentarer som påverkar sin egna tanke!
Gilla det du själv köper och kombinera det på ett snyggt sätt så slipper du höra de sketna komentarerna som verkligen inte ska betyda något för dig egentligen.

"Shoes ar nice, Shoes I like."

SNÖ

VINTERN ÄR HÄR!




Äntligen har vintern kommit = Jag längtar efter att åka med min nya utrustning

Detta är det man har gått och väntat på hela december + januari, att det har blivit vitt på marken är ju bara helt underbart. Hoppas bara kylan håller i sig ett tag nu jag vill verkligen att det nu ska ligga kvar. jag orkar inte med allt slask och blött så det bara suckas och stönas överallt var man än är.
Men nu är det vitt på marken det betyder att det reflekteras och det gör att det blir lite ljusare. Hoppas man kan se lite leenden på folk också. Alla ska bara gå runt och klaga. Inland skulle jag bara vilja åka till staterna inte bara för den helt unerbara skidåkningen men också för att där hälsar man på folk. Man kan börja prata fast man inte känner varandra mm

Half-Pipen

Man borde koppla allt till en half-pipe. Där samlas iof bara brädåkare men alla är helt olika. Det är från den första rookien till den bästa någonsin. Men alla pratar med varandra och ger varandra tips snackar skit uppmuntrar. Det är iof en rätt logisk tanke eftersom alla har samma livsstil. Men det är en livsstil där man skiter i vinna-vinna stilen. Alla vet vad som ska göras liksom man bara vntar på sin tur och det finns typ ingen skönare känsla när man väl ska ge sig in i situationen.

Afterskiiiiin

Så har man varit i backen från nio till fem hela dagen. Och man vet precis var man ska parkera brädan efter en slitsam dag i pisten och offpisten för att kyla ner sig med en kall öl. Jag kan rekomendera en glyvain om man vill dricka ngt varmt. Det är en otroligt god varm alkoholdryck efter en dag i backen. Man langar upp lite nötter i en skål och lyssnar på coverbandet som spelar längst fram i lokalen. Eftersom baren är svensk så snackar man med alla som befinner sig där det är en helt underbar stämmning.

Nästa soldag då Det finns inget mer underbarare än att vara nere i franska alperna och vakna till en helt underbar soldag på morgonen

Backen bara skriker efter att få några skärsår i sig av stålkanten på brädan. Helst lite längre skär för att man verkligen ska känna att men ger otroligt mycket. Sen hoppas att det snöar massor när man sitter i liften så att det äär nysnö tills man kommer upp på toppen det är en sjuk känsla. Jag har varit med om mycket men det är inte något av det som slår denna känsla när man står högst upp i en backe för att ta sig ner på "haschplankan"

Ohh det är svårt men jag bara längtar nu

18/1

Få börja dagen med en grymt härlig dusch eftersom man har morgonfrilla. Se sådär halvbra ut va. Står där och njuter i ca 20 minuter eftersom jag ställe klockan lite tidigare för att verkligen vakna upp i duschen. Går vidare och ställer mig framför spegeln för att raka bort de stronga fjuna som kommer fram i ansiktet. För att sen ta fram min biotherm att smörja mig med.
 Nu har man defenitivt fått upp ögonen och slipper kisa sig fram i detta starka ljus som kommer från kökslampan. Går fram till köksbordet och slänger en glimp på tidningen som ligger där och skricker "Läs mig". Jusst i det tillfället ignorerar man just det skriket, men man kan ju inte hålla sig hela morgonen :P.
Öppnar den otroligt matiga kylen för att se vad man kan rafsa ihop till en helt okej frukost. Man måste äta någonting iaf annars blir man lite väl hungrig till lunchen sen och inte nog med det. Frukosten är den viktigaste måltiden på dagen.
Man slänger ihop en enkel gröt med tre mackor en liten yogurt och två färskpressade appelsiner. Självklart korv och skinka på mackorna för att få i sig proteinerna som kroppen går igång på. Avslutar med ett glas iskallt vatten för att skölja ner det hela vägen ner.
Sen har håret torkat lite. Drar åt knuten som har lossnat lite på morgonrocken och pallrar mig ner för trappan igen. Kollar mig i spegeln och tänker "fan" orkar jag ens göra ngt. (Samma historia varje morgon). Likförbannat orkar man alltid göra något åt det. Fråga mig inte varför men så är det bara. Sätter igång och borstar ur det värsta sen är det bara att ta i lite kladd för att fixa finesserna.
Så ska man borsta tänderna. Varje dag efter frukost morgon och kväll noggrant.
Så går man upp, eftersom jag åkte hem i jobbkläderna dagen innan så har jag inte mer fantasi i kroppen eftersom jag jobbar kväll att sätta på mig jobbkläderna igen för att åka till jobbet. Iof en ren t-shirt men vadå alla ser väl lika dana ut. Rensa ur smutskläderna för att sätta gång en maskin under dagen så att man kan hänga den när man kommer hem. eller så har man en snäll mamma som redan har gjort det men det händer mer sällan. Alltså att hon hänger tvätten hon är fortfarande snäll :).
Så måste man snart ringa Jocke eftersom vi sa att vi skulle samåka till jobbet. Annars har han väl glömt bort det om man inte påminner honom. Men jag lovar han ringer nog om några minuter. Ne nu ska jag bege mig för att göra iordning mig för att åka kanske lägga ner matlådan i ryggan och stoppa ner sakerna i fickorna för att man överhuvudtaget ska kunna resa med SL och passera in genom personalingången. En halsduk äär nog att föredra va det ser lite ruggit ut. Ne nu måste jag springa Sköt om er boys and girls och ha en riktigt bra dag

Krams

------------------------------------------------------------->

kolla höger folket

fick tipset från en godtrogen vän vid namn kim Cheka in den sidan och kolla och lyssna på roliga saker
jag lovar den sidan är i top skick..

Thanks Kim You know it ;)

Fashion of Christ # 3

JAG RESARVERAR MIG FÖR TRYCKFEL SOM UPPSTOD I FÖRRA INSLAGET. HOPPAS INTE ALLT FÖR MÅNGA LÄSARE BLEV LEDSNA ÖVER DET UTAN HAR ÖVERSEENDE OCH FORTSÄTTER ATT LÄSA!

Lite mer fint och sofistikerat ska det vara ibland. Då är en kavaj skjorta och slips aldrig fel när man ska gå bort. Men dessa saker är standard. Det är långa ben krage knappar och pressveck. Här är det alltså de små detaljerna som är avgörande.
Man måste våga sticka ut även på ett sofostikerat sätt. Det finns massor av möjligheter som samhället bjuder på varför inte ta vara på dem.
T.ex.
Knapps               nål
Manchettknappar  ,                                                                    Slipsnål

Varför inte dessa otroligt snygga manchettknappar som skulle passa perfekt den ne lite mer mörkbetonad skjorta men inte svart för så kan man inte urskilja bakstycket på knapparna. men mökt blå eller grå (helst grå) Troligtvis enfärgad men små/smala mönster kan fungera.

Sen till en lite ljusare slips och denna väldigt diskreta slipsnål. För att den inte ska synas alltför mycket. Så är det väldigt bra om man väljer en ljus färg på kavajen. Men det är verkligen en smaksak hur mycket av detaljerna som ska synas.

Dessa två tillsammans passar otroligt bra som accesoarer ialla fall. Sen är kan klädvalet till dessa två bli otroligt varierande. Jag säger nämligen bara mina små tips om vad som kan passa.

Tryckfelet från inslag nummer 2
Scarf
Scarfen som skulle passa tröjan.
Sko inslaget är under bearbetening

Men folk håll ut, Inslag nummer 4 av Fashion Of the Christ är på väg /// Macks

Dagens uppdates

Shit ibland kan man bara ryka med i vad strömmen har att erbjuda. Men ibland så simmar man bara in till kanten och bara vägrar hänga med längre. Idag var en sådan dag. Strömmen var jätte stark och allting i hela den strömmen ville att jag skulle följa med. Men jag hade varken hjärna eller hjärta att åka medströms. Det ger mig tyvärr rätt dåligt samvete. Men jag vet att jag själv kommer vara en betydande faktor i den där strömmen sen en gång när jag ska försöka dra med någon annan, då vet jag själv hur det är att stå pall.

Aja det är rätt skönt att dagen är över iaf. Det har bara varit suck och stön hela dagen. Fast den hade ett bra avslut. Var på Bio Med min Sköna vän Tiina. Tyvärr så var filmen "Them" inte lika bra som vi trott. Men vadå chansningar behöver man ta i livet ibland för att det ska bli någon upplevelse.

"anrikt" Ja det är det minsta man kan säga när man är med the buddies. Det är grabbarna man har roligast med och kommer alltid ha det roligast med er. Det finns så otroligt mycket man har och kommer uppleva med er. Det är helt sjukt vad som hittas på egentligen när vi är med varandra. Men sånt är kul. Fan att folk inte tröttnar på oss egentligen. Vi måste vara så oerhört jobbiga som tror att vi aeger världen. P.s Vi tror bara inte, vi vet D.s

Seg dag utöver det vanliga nu ska jag gå och sova. Tjao!

Fashion of Christ # 2


Den mörka stilen

Eftersom det fortfarande är lite kallt och grått ute så vill man ludda upp sig med något varmt. Man kan självklart kombinera med någon färgglad halsduk eller scarf till kläderna. Men jag föredrar fortfarande lite halvmökt om nu snön hade tänkt lägga sig. Varför inte sätta på sig denna lite halvtajta tröjja till ett par halvblå jeans och ett par nya sneakers. Ta gärna ett par sneakers som sticker ut lite, passar till det halvblåa och mörka


Varför inte denna

till ett par beige röda E´visuskor och ett sprojlans nytt läder armband. Den kombinationen skulle döda i kretsar som vet vad det handlar om. Sen en liten lätt diskret jacka över det hela för att försöka dölja de mest utstickande detaljerna så är det pricken över i`t.

Nu är det bara gå ut å shoppa mera

Vänner + W

"En vän ställer upp så snart man ber honom, en god vän behöver man inte ens fråga"

Så Sant
hos alla människor så finns det säkert ett stort urval på sk vänner och vänner. Vänner kommer och vänner går. Thats Life man gråter en skvätt sen gå går det över
många har haft vänner som har försvunnit allt för ofta. Man tror att man har guldkontakt men sen i ena sekunden så är det den kontakten som har fått kortslutning.

Jag har en vän som alltid kommer fungera som en belysning i mörkret. Det är min Bigsis. Hon befinner sig tyvärr i England för tillfället men hos mig så finns hon ändå alltid där.
Hon förstår allting och kan vända det dåliga till det bra osv. Men den bästa erfarenheten hon har
är att hon alltid säger saningen. Även om det kan vara en hård hammare mot
huvudet så säger hon saningen. För av den så mår både jag och hon bättre i det långa loppet

Jempa

Love u Bigsis where ever you are

Nu sitter jag här och lyssnar på lite Lasse W. Det är på den konserten bilden är tagetn BTW ^.
Mer geniala texter får man leta efter. Jag har haft denna man som Idol väldigt länge nu
texterna berör mig lika mycket fortfarande. Tänk bara det vardagliga så ser man vad alla människor menar det är bara så att han uttrycker sig så.


En mer Avslappnad kille som verkligen tycker om sina fans och älskar det han gör är svårt att leta efter och så grymma texter

Efter Nattens Bränder
CD2
Gryma låtar

Nästa inslag av the fashion of christ kommer nästa gång ni får hålla i er så länge så att inte Per drar iväg med er det vorde tråkit för jag vill inte att alla vänner ska försvinna

På Återseende Mvh/// Macks

Damn The Fashion of christ


Jäklar alltså jag tror det blir de andra paret skor inom kort. Svart är riktigt sofistikerat har jag märkt. Ett par stilrena jympisar är inte att frukta. Det går alltid hem hos speciellt mig eftersom det är jag som vill äga skorna men också åt alla andra. Diskret men ändå inte.

Till denna stiliga Läder väska aouch

´Man bara vil flyga in i framtiden så att man kan stå där just den dan.

Ett par trashiga jeans en sliten schal som endå passar från h&m lite skrynklig thockstickad cardigan med farfarsknappar. En skönt rutig Skjorta under den. Ett par perfekt passande solbrillor som kommer i nästa inslag av modemagasinet och dessa otroligt stiliga accesoarer. För er som inte visste så har jag blivit kallad sko farsist. Sen är jag ute efter den ultimata axelremsläderväskan vilket långt ord :P.

Där av detta najsa inslag. Nej vad fel det blev bara ett sånt där najs prajs. Usssch Siba. Får sluta med mina internskämt

Inslag ett slut

De second of february

Facklan som brann så bra i fredags är på väg att slockna ut nu efter helgens bravader. Tyvärr har det inte varit så mkt att göra eftersom det har varit min jobbhelg, men en hel del har man ändå hunnit med tycker jag. Slängt allt hit och dit och fattig för denna månad börjar man faktiskt bli. Någon konstig jävel kom på att jag skulle börja gå och träna så jag gick och köpte ett gymkort till mig själv. Jävligt dumt eller? Nej rå jag kommer igång alla är väl lite sega i starten bara.

Haha jobba på det är ett uttryck som är väldigt bra. Då kan man skjuta upp saker utan att man känner världens press på det. Det gäller bara att man måste hålla reda på vad man ska jobba på. Man kan ju inte jobba hela tiden då blir man ju utbränd innefrån. Men med omtänksamhet så ska man använda det mottot jag lovar det ger resultat uppåt :).

Längtan är total. Nu är det inte långt kvar till denna veckra dator befinner sig inom mina väggar på mitt nya soffbord. Jag ska självklart ha den SVARTA Men det trodde jag ni visste redan. Den är ju given. Så nu sitter jag som på nålar och använder en PC som i mina reformer kommer vara utgående. P.s Det är designen som lockar på denna underbara teknik mina vänner.

MacBook

Det är ju ändå rätt många som säger att man ska tänka på dagens insida men o no jag lovar en Pc kan säkert bete sig som ett monster på insidan. Men hallå kolla denna veckra skapelse. Den gör ju så att varanda djur på hela jordens skorpa blir tamt. Daaaaaaaam thats nice

I lördags var jag ute å käkade med vänner. Det var riktigt trevligt faktiskt hinner inte se er så ofta längre tyvärr. Men desto bättre på ett sätt det visas att det är mer kvalité när man väl ses. Det är väldigt mysigt. Jag kan varmt rekomendera till er andra "Mongolian Barbecue". En riktigt häftig restaurang med snor god mat som bjuds på 3 olika buffeér för 138:-.




Vad världen har att bjuda på är helt underbart ibland Shit snart bär det av v 10-11 så drar jag ner till de franska alperna för att crusa lite på brädan. Har man köpt nya grejer för en okänd summa så måste det ju tästas på ett mera kvalifiserat ställe. Jag menar hallå Cara here I i come med stora fotsteg i snödrivorna. Du får dansa lite så att snögudarna är snälla tills jag kommer ner i mean, man ska ju kunna glidna ner utan några problem i en härlig fotölj i foajen efter ett par najsa åk med en Corona och skrika när det är helt tyst Breaking the law (Sorry foks ett intern skämt)

När man inte sitter här särskilt ofta så får man väl klämma in massa saker i ett inlägg men vadå jag klagar inte. Bättre än att inte skriva något alls eller hur :).

Karin I miss u!

Varför var du tvungen att sticka till andra sidan jordklotet för. Och inte nog med det du är helt värdelös på att höra av dig har jag märkt. Inte för att jag är bättre men hallå något livstecken?. Ne men hoppas du har det toppen. Hade jag inte haft så mkt att göra så hade jag kommit ner och surfat lite med dig. Men nu får du ta några vågor åt mig istället :)

There is you my Bejbi
77541-61
Mycket bättre tjejkompis
får man faktiskt leta efter. Jag kan skatta mig väldigt lycklig över att jag har dig som vän närma mig (När du inte befinner dig i Austrailen vill säga) Kom hem så fort du kan hurru. Saknar det vi gör tillsammans.

Ne nu har faktiskt den hela facklan blivit svart och slocknat glöden har försvunnit men jag återkommer med ny glöd nån annan dag. Hoppas ni har tålamod att vänta på mer. Släng gärna in en kommentar.

Cecilia du som läser min blogg nu kan väl iaf vara lite gullig och visa vad du tycker ;) haha. Ses på jobbet Krams!

Hare alla

år 2007



Då var det nya året kommet! Jag har funderat på det där med nytt år och allt. För min del är det rätt överskattat med nyår. Det är egentligen bara att datum där systembolaget gör några procent mer än någon annan dag av sin årsinkommst =). De har iallafall en bra början på sitt år. Men jag ska inte klaga mitt nyår var ett av de bästa på länge. Eftersom det var ett år sedan sen förra var så är det rätt logiskt =). Spendera nyår med god mat, dricka och massa vänner är mer än bara toppen. Det borde man göra oftare. Jag lever faktiskt för många av minna vänner det är inte man kan göra utan dem.



Så var vi ute härromdagen då. Med de old buddies. Det var riktigt trevligt hinner inte träffas så mkt nu mer eftersom jobb och grejer står i vägen. Men när vi träffas har vi så jävla roligt. Soft kväll var det iaf. Tills jag åkte hem. Rånad å grejer på tunnelbanan var ju sådär halvkull mitt i regnvädret. Men jag hade väl tur i oturen. Blev inte misshandlad eller liknande. Utan mobiltelefonen var det ända jag blev av med. Vad ska man göra, gå runt och vara rädd fär man bor njae känns inte riktigt som min grej. Det är väl bara ställa sig upp på benen igen och försöka bearbeta bort det.



Nu har jag iaf bestämmt mig för att trappa ner på jobbet. Det kommer bara bli för mkt annars. Man lever ju bara en gång då borde man ta vara på det också.  Nu ska jag spendera mer tid utanför med vänner träning och så ska jag uppdatera denna sida lite också. Annars blir det bara så satans enformigt. Man orkar ju knappt leva efter bara en pil.



Nu har alex åkt igen. Det var lite trist. Det var rätt stelt första gången vi träffades efter ett halvår men det gick över rätt fort. En ny hobby har jag hittat iaf ;). Det märktes mkt att vi saknade varandra. Älskar dig tjejen :D. Synd bara att vi bor så långt bort just vid tillfället. Men jag lovar ska ta mig i kragen och komma ner och hälsa på dig. Måsta bara styra upp alla saker först.

Nä nu måste jag sticka. Ses