Layout!

En ny designtekniker har ankommit till bloggens hemsida. Han ville pröva på lite olika stilar ett tag därav den plötsliga förändringen. Men jag tycker att det kan vara så ett tag vadå omväxling förnöjer.
Idag är det en torsdag som vilken annan torsdag som helst tänkte jag säga men ändå inte riktigt. en glas cissi kommer hem från London och har säkerligen shoppat massor.
Men jag är glad för hennes skull :@ "argggg". Men men
Själv går jag till jobbet som vanligt en sådan här dag. Men varför klaga. Jo för att jag är förkyld. Ville egentligen bara säga välkommen hem cissi och att 6:e nummret är under konstruktion. Lite avsmak på underkläder kommer att kommenteras i det nya nummret. Vad som är rätt och fel och vilka kollektioner vi gillar i Fasion Of Christ.

"Det gäller att underprestera, och att överleverera."

Väntan på 2 veckors semester

Yes, nu är allt klart med Valdisere 2007 2 veckor med Viktor och Cara det ska bli jävulskt underbart alltå. Var uppe i kungsberget för inte så länge sen och testade grejorna och det var inte mer en toppen. Nu vill jag bara åka ner till sol snö mat och lyx :).
Fast just precis nu en onsdag klockan 10.54 så känner jag mig inte så jätte taggad. Är lite rosslig i halsen och sliten i kroppen. Håller på att gå mot lite insjuknande tider men vafan bara det löser sig inom 3 veckor så gör det inte så jätte mkt. Jag orkar fortfarande gå till jobbet och jag har lite krafter kvar. Jag är liksom inte helt död eller vad man ska säga.
Sitter här i min (Helvita morronrock) "Layla ville veta vilken färg den hade" och skriver min lilla blogg medans jag funderar på vad jag ska äta till frukost. Är inte så jätte sugen på så jätte mkt eftersom jag inte orkar göra någongting :P. Men en macka kanske ett glas färskpressad jucie får jag nog i mig varken jag vill eller inte. Problemet med att vara lite insjunken som jag är just nu är att jag får lite obalans i träningen tyvärr är det sådant man får ta och leva sitt liv med men jag som just hade kommit igång ajajaj.
Kollade på termometern nu och den visade +-0, det är lite oroväckande för jag orkar inte med det där jätte blöta om ett tag. Det får gärna vänta lite med att tränga igenom skinn skorna och göra sockorna lite halvfuktiga och väldigt obekväma. Ne jag ser det positiva. Det behöver inte bli mer än noll då fryser varken jag eller du och så ligger snön kvar som iaf jag tycker den ska göra.
Nu sitter jag bara och väntar tills jag snart skall åka till jobbet "jobbigt". Men vadå man måste väl tjäna samhället på ngt sätt. Det är väl alltid någon dum jävel som har haft sönder sin tv eller vill köpa en ny. Jag förstår egentligen inte hur elektronik kan rulla så mycket som det gör egentligen. Så Läste jag Mediamrkts annons härromdagen och de anonnserar en 50" plasma för 89950.- åk och fynda vet jag det e ju skit billigt. Eller vad säger nì?
Ne istället så surfar jag in på Guccis Hemsida och kollar lite på deras spring/summer kollektion. Hittade ett par sjukt snygga solbrillor som skulle passa så otroligt bra på mig till den här sommaren.


Gucci

De finns i både brunt och svart men jag föredrar det svarta som en lite mer sofistikerad färg på mig. Hittade massa andra saker också men hallå den sidan kan göra mig ruinerad om den får göra precis som den vill och så får det inte gå till


Dagens Låt då för en gångs skull den ända musiken som har nämts i den här bloggen är Lars Winnerbäck som visserligen är kung men det finns så mycket annat att njuta till också eftersom det görs så mycket musik idag. Lyssna bara till Miss Fatty, eller let us be serious vi tar något som inte går femtioelvatusen gånger om dagen på nästan varje radiokanal.
Jag tror att jag tar en specifik låt nämligen från när jag var i Thailand lyssnade väldigt mycket på den då.
Tracy Chapman - Fast Car.
De som aldrig har hört den låten fixa den på ngt sätt den är sjukt bra och man njuter riktigt till att lyssna på den. Är lätt att koppla minnen till iaf för mig.

Fashion Of Christ har haft lite problem med sjuka medarbetare men är snart på fötter igen.

Söndag

God morgon!

Har man precis vaknat då av ett sms från en vän till mig som säger att jag ska kolla på mr romantic för att visa hur en ’kille” ska vara. Jag ignorerade självklart allt eftersom jag ville dra mig lite innan jag gick upp. Det har varit en seg men ändå rolig helg. I fredags så var jag Hos Mabben på Tv:spels kväll. Det var faktsikt riktigt roligt. Det blev inte allt för set. Men det var för sent för at jag skulle upp tidigt nästa dag.
Denna morgon skulle jag upp sex för att åka bräda. Så blev inte riktigt fallet utan vid 8 så kom viktor att hämta mig för att vi skulle åka bil upp till kungsberget. Det var helt klart riktigt segt på morgonen vi övervägde nästan att åka hem vid bromma :P. Men att komma upp til -10 strålande sol och ingen vid var helt underbart. Vi hade båda köpt ny utrustning så det var ju bara att ge sig ut i backen. Dam vad jag har saknat att åka bräda det var helt sjukt vad roligt det var. Man kände i benen att man inte har åkt på ett tag men wtf  det var så otroligt roligt.
Kommer hem på eftermiddagen helt slut var jag eftersom jag knappt fått någon sömn alls och så har jag slitigt ut mig hela dagen. Men som sagt det var helt klart värt allting bara att jag skulle vilja förlänga nätterna ibland.
Sen så pratade jag med Tiina och det slutade med filmkväll hemma hos henne. Det var riktigt mysigt. Det var skönt att bara t det lugnt och rehabiliterade sig. Vi såg John Tucker must die och nån skräckis, vi kunde inte heller komma ifrån melodifestivalen men men även fast det inte är bra så var det helt klart tittvärt. Gitarr hero tycker jag vi inte ens ska nämna ;). Sen vid halv 2 var jag snor trött och tackade för mig. Åkte hem och slocknade direkt det var oroligt vad mina ögon ville blunda efter de här dagarna.
Sov nu till ca kvart över 12 otroligt skönt innan pappa klumpade in i rummet och började fråga massa frågor som jag inte hade ngn aning om just i det halv vaknande tillfället. Men det är sådant man få äta upp ibland. Men nu har jag ändå pallrat mig upp i soffan för att kolla på tjejernas störtlopp i ÄRE. Det är faktiskt ganska bekvämt att sitta här och bara ta det jätte lugnt. Anja har ju inte åkt än men just nu så leder Nike Bent och jag sitter och skriver blogg.

Sitter och tänker lite på RESAN som kommer bli av om 3 veckor snarast nu också. Satan vad jag nu längtar till Cara och Valdísere åka bräda, dricka gott, äta gott, mysa och gå ut i 2 hela veckor oj oj oj jag har aldrig längtat mer. Att åka olika backar för varje åk utan att behöva åka samma backe innan man åker hem. Ne nu blev det förvirrat men man är duktig om man hinner åka alla backar i det området på en vecka. Man måste njuta lite också.

alex
Alex!
Jag tänkte härromdagen att jag verkligen måste försöka åka  ner och hälsa på dig. Jag saknar dig som F** och vill bara ha lite kvalitéets tid med dig nu. Sitta och snacka skit och bara kolla på dåliga tv program hela natten. Sen gå på långa promenader och kanske sätta oss och ta en fika i centrala aten. Jag lovar att jag verkligen kommer att avsätta tid för dig.

Umgänge




Ja vad ska man säga nu är den här tunga helgen över. Det var riktigt mycket osv. Ne nu ljuge rjag faktiskt har inte gjort mer än att pressa typ 10 filmer och bara legat och såsat. Det var länge sen man var så här pass ledig så att man inte har gjort något vettigt alls. Det var hur skönt som helst. I freedags så var det bara en najs filmkväll med 2 vänner en riktigt scheeten film som "inte" jag valde. Sen såg vi väl en rysae som var rätt najs fast ej realistisk även fast den baserade på en verklig historia PSYCHKO.
Men Van the Man hade rätt snygga rutor som Tiina och Renée komenterade hela tiden. Varför ska kvinnor vara så besatta av killars kroppar för när det inte är så åt andra hållet ;) Ehhmm busted eller?. Jaja jag ska väl inte klaga. Jag var hur trött som heslt eftersom jag hade jobbat arsel av mig hela denna vecka så egentligen skulle jag bara ligga hemma och sova men det var trevligt ändå det var ju inte så mycket aktivitet förutom att sträcka sig fram till chipsskålen och tillbaka igen.
Sen i lördags så sov jag bort mestadels av dagen. Ne så var det inte alls men jag gjorde ungefär lika mycket som om jag skulle sova bort allt. Satte mig framför min "MacBook" och lyssnade på lite musik och knappade på tangenter. Lasse W är alltid bra en dag man inte ska göra ngt vettigt. Sen skulle jag bort på kvällen det var inte riktigt planerat. Men så blev det skulle äta middag med mina kusiner. Det var som tur var bara middag så kom hem vid nio igen. Då ringde Tiina och hömtade upp mig och okej så var man på rullning igen. Satt och terrade henne eftersom hon hade det jobbigt med mage och blåsa just då men jag mådde toppen. Cissi fick också göra oss sällsis det var trevligt. Sen var vi hos reine igen fast med lite mer dricka och lite mer folk. Det blev lite mkt drick för andra än för vissa det märkte jag dan efter. Det dunkade i hela huvudet. Men det var så värt att ta taxi vid 5 på morgonen och sen vakna hemma vid 2. För ja just det jag var ledig den här helgen. Sen gick jag upp och la mig i soffan och kollade på ngn B-rulle AKA hollywood gigelo. Den var helt okej underhållande. Fanns liksom ingen ambition att göra så mkt annat. Orkade liksom inte swappa.
Så nu sitter jag här och bara chillar har dragit iväg lite intressen om hyresrätter i sthlmsområdet. Jag vill nämligen känna på hur det är att bo ensam eller med en kompis ett tag. Hoppas det kommer gå bra med letandet för jag vill bara dit så fort som möjligt. Jag gör ju liksom inte så mkt annat än att jobba nu så det skulle vara najs att bara få lite variation.





Karin

Dam Karin i miss u so fucking much!!

Karin!
En av mina allra bästa vänner verkligen. Jag vet hatt du har en otroligt toppen tid i Aussieland. Men kan du inte komma hem nu saknar dig otroligt mycket. All tid vi spenderar tillsammans är saknad. Din närvaro är saknad. Allt du gö gör mig gliad :). Det svider lite att du är på andra siden jorden. Du får inte glömma bort mig bara för att du är där och surfar och njuter i fulla drag.



Jag själv då vad ska jag syssla med den närmaste tiden förutom att jobba, söka lägenhet och sakna karin. Jo jag har fått semester v 10-11 och det ska bli så grymt härligt så att folk inte förstå jag ska ner med Viktor till Valdi och hälsa på Cara det ska bli så sjukt jävla roligt så ni anar inte det är det jaag längtar till just nu. Har varit där förut så valdi är inget nytt men jag har köpt nya grejer att åka med och de är inte ens testade så fan va jag vill ner nu det är helt sjukt. Äta gott dricka massor åka väldigt mycket mysa och bara må väldigt bra med vänner.  Jag hoppades nästan lite på att det skulle vara - grader i lördags så att jag kunde ge mig ner mot hammarbybacken men så blev inte fallet istället så börjar snön smälta i dessa äckliga + grader så att det bara blir massa slask bläääääääää.
Såp nu är klockan 19.52 och jag är sjukligt trött ska verkligen gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom det blev en sen natt igår. Ser fram emot en riktigt hoppas jag lugn vecka på jobbet men det känns som om det kommer att uppstå masspr med problem bara för att. Just nu är jag inte in mood för att försöka lösa dom överhuvudtaget. Bajs bajs hoppas de går till ngn annan eller inte kommer in överhuvudtaget. Nu ska jag gå och kolla lite på tv med familjen.




Skönt gäng

Paintball

Nu sitter jag här och har äntligen fått i ordning på min "macbook" Det är riktigt härligt. Man har nu lite förstående på de två olika operativsystemen. Snart måste man väl lära sig vista också ;);). Yes yes. Satan va roligt detta gäng hade förra lördagen shit det var helt fantastiskt roligt. Vissa fick förjävla ont men ojoj oj måte vi göra om någon gång.

Thomas hoppas du har det bra borta i barkis.