Jobbet och trasigt internet

Hallå igen!

Fan jag trodde att jag skulle vara bra på det här, men det e jag så tro ingen annat. Har inte skrivit några inlägg för mit nät har varit nerlagt hemma. Det var sjukt jobbigt i början eftersom jag är internet beroende. Men så efter en tid typ 3 veckor nu så är det ganska skönt att vara utan jag behöver inget internet för att klara mig själv i livet. Självklart blir man lite isolerad. Men vafan du lever ju inte på stenåldern du kan lätt ta dig fram i dagens samhälle ändå även utan internet.

SÅ intener är inte nödvändigt har jag märkt nu. Man kan vara inne då och då för att göra sitt skit. Men hur många sitter av flera timmars dötid vid internet. Det är massa. Okej jag kan hålla med om att man behöver internet för att kolla sin mail eller sl eller schema i skolan på arbetet eller vad som helst men flera timmar vid msn diablo cs eller wow fungerar inte i min hjärna längre. Ta kontakt på andra sätt i stället det är roligare :D.

och så jobbet då nu sliter man som ett djur på elgiganten efter 12 års arbete i skolan och jag lovar att det är inte lättare även fast man tror det. Jag skulle gärna vara kvar lite i skolan ibland för ibland är det faktiskt lättare i skolan. Men man slipper det där sköna med läxor och sånt nu får man bara massa gnälliga kunder och annat. Men jag trivs med att jobba nu så länge. När jag inte vet vad jag ska plugga

men nu har jag en kund så måste springa hej på er!