Seglingen

Seglingen

Julrusch

Jasså!
Då var det dags igen då. Folk rusar runt i hela stora staden och ska köpa sina julklappar det är helt hysteriskt. Kul för vissa att de redan är klara. Andra jobbar och de sista har väl allt kvar. Själv sitter jag på 2 av de här sidorna. Jobbar och är klar med handlandet. Nu är det bara planeringen för nyår som återstår. Men den är jag också typ klar med. Det är bra med det där med allmenacka. Använd det mkt och planera det ger massa positiva resultat för en själv och andra. Man vet vad man hinner med och inte.

Så var det en resa planerad. Jag vet precis när jag ska åka och vart måste bara slå spiken i plankan och fixa resan på ett jävla bolag. Varför ska alltid det sista vara jobbigast. Men så är det här i livet man vet vad man vill men så ska man göra det också.

Singel är man också i vinterkylan. Fast det är rätt skönt. Vem vet hur inlåst man skulle bli om man skaffade staditg sällskap. Men det är ju lätt för mig att säga som inte har hittat den rätta liksom. Men ingen ska väl få vänta i evigheter det vore ju orättvist.

Sen är det ju hela jistorien med Fuglesang. Vad är grejen liksom han åker upp i rymden och promenerar 3 ggr men han lyckas typ inte fixa det han sk. Det var bara en JÄTTE stor grej för att han var svensk. Det är bara för att det här noless landet händer det aldrig ngt spännande. Hur många har inte varit uppe i rymden redan liksom. Bestig Mars eller ngt istället det skulle va coolt.

Jag och en kompis pratade omdet där häromdagen. Jag vet inte om det skulle vara så jäkla ballt att vara uppe i rymden jag menar hallå. Det kan ju inte vara värst mer spännande. Den ända grejen verkar ju vara att man är tyngdlös. :P (ne men chansen att åka upp i rymden skulle man väl inte missa).

Så!
Är man ett halvår in efter att man har slutat skolan då. Det började kännas för ett tag sen hur mkt man egentligen saknade omgivningen runt en. Jag gillade faktiskt ordentligt mina 3 år i gymnasiet. Man spolade bort en del tid på personer man ångrar men i stor del var det jävligt najs. Saknar kompisarna som jag inte har kvar. Seglingarna som inte blir av. Och allt kombinerat. Det suger att allt bara dog av på en gång. Skulle gärna ta studenten igen.

Alla minnen man har som bara börjar spridas mer och mer ut i luften. Som en kollega och vän sa till mig. Innan du raderar all data (minne) tanka över det på ett usb minne.

Tack för den här gången ska försöka hålla mig mer uppdaterad.
Marcus.