Dan efter.

Det där med ren och skär utekväll när man inte jobbar dan efter har många erfarenhet av tror jag. Man öser järnet på kvällen för då är man ju kung man har inget annat i huvet just då. Man kommer in på stället och betalar den där lilla piss summan i dörren. Hallå hundra spänn skulle man väl inte göra av med bara sådär i vardagliga livet eller? Men efter några bira eller vinare på balkongen där hemma eller hos en kompis så är det göy.

Man klär upp sig för att man vet att man ska träffa massa OKÄNDA människor. Varför ska man alltid fråga sig själv eller sina kompisar tror du jag ser bra ut nu? Varför kan man inte bara sätta på sig det som man själv känner sig bekväm i eller tycker är snyggt. Sluta hålla på, vad tycker du den rosa eller blåa skjortan eller de vita eller svarta skorna. Ta på dig det du vill ha för stunden. Jag lovar det är en av koderna till en lyckad utekväll med gänget.

Så hamnar man där nere vid nybro- och stureplan till slut även fast man inte vill så har det en tendes att dra igång magneten så benen bara måste. Man står i kön till Kompaniet, Larret, Candy, Spyan eller någon annan av de andra svindyra drinkbarerna. Varför inte bara trava upp till söders höjder och sätta sig ner stilrent och ta en öl med en vän och avnjuta kvällen med najs sällskap.

Då kommer den här omtalade dagen efter då som faktiskt de flesta har varit med om och är med om, om man röjer tills man knappt står längre. Man mår iaf inte lika kungligt som man gjorde kvällen innan när man väl stod där inne på det svettiga dansgolvet. Man ligger in sin äckligt varma säng och man bara känner hur hela rummet snurrar fortare och fortare. Yrheten smyger sig på uppe i skallen och till sist finns det ingen tid att röra sig ner mot finrummet utan en nödlösning är att föredra i detta läge.

Hur många har sagt till sig själv, jag ska aldrig mer dricka sprit! Men ändå är man igång nästa helg ändå med samma drick vanor. Jag har faktiskt en bra erfarenhet av att man ska sluta dricka vissa saker som pure sprit rakt i strupen. Efter en resa ner till Chamonix med 12 kompisar från olika håll i Stockholm så dricker jag inte ren sprit. Smakar det äckligt rent i min mun efter en sådan sanslöst jobbig baksmälla som jag väl hade (värsta i mitt liv) så blir det en reflex att det här måste jag spotta ut. Kan knappast svälja det längre.

Så nu har jag faktiskt taggat ner på de där 3 kvällarna i veckan som man var ute och öste järnet till kanske 1-2 varje månad. Istället går jag ut på söder och tar 1 till 2 till 3 öl på en kväll sen kan man gå och lägga sig med gott samvete. För jag lovar du mår så pass bra att du kan gå upp och jobba 8 dan efter. Tro mig jag har prövat. Tänk på en ny livsstil det kan göra att du trivs mer med ditt liv.

Ett liv är värt att leva, för att leva krävs variation och förändringar.

Jag och Cara

101899-1

Jag blev också sjuk.

Då hamnade man här själv då. Jag trodde aldrig att jag skulle se mig själv sitta här och skriva blogg på datorn en dag i mitt liv, men ack så fel jag hade. Jag tycker nu att det är värt en chans så får jag se hur långt jag kommer in i blogg världen.

Ja vad ska en nybliven student säga som intresserar världen denna morgon/eftermiddag/kväll beroende på när du läser den. Fastnat i fällan nej då det har jag inte gjort och det kommer jag aldrig göra. Sa jag till min bästa kompis för bara några veckor sedan. Säg inte att jag har en blogg nu ;)!!

samma tid för ett år sen så satt jag säkert här (skrev iof inte blogg) men jag hade ångest för att jag skulle börja sista året på gymnasiet. Jag visste att livet var på väg och nu hade jag bara ett år på mig innan jag gick över den där tröskeln som de flesta passerar.

Nu sitter jag här ett år senare och vad har det blivit av mig? Ne så kan jag inte tänka det har ju bara gått en sommar sen jag tog av mig den vita lilla sjömanshatten med spilld öl på och massa fina ord på insidan. Bestämt vad jag ska göra har jag iaf gjort i ett halv år framöver så det är ett litet steg i min härliga tillvaro just nu.

Jobbar intensivt och aggresivt på Elgiganten i Kungens Kurva och trivs väldigt bra. Du kan ju titta förbi någon gång ;). Ett jobb att ha efter skolan är faktiskt en stor grej för mig. Men att ha ett jobb som man trivs med efter skolan är ännu större och det har jag.

Den här ångestladdningen kom inte nu som den gjorde förra året, det beror nog på att jag inte börjar skolan igen och att jag inte insett att jag inte gör det. Just nu är jag alltså i ett slags dilemma där jag inte vet var jag befinner mig.

Men allt det här löser sig och kommer bli bra i slut ändan. Det var rätt smärtfritt att skriva denna blogg också. Ett skönt sätt att dela med sig lite av vad man tycker och tänker, det ser jag positivt på. Jag ska försöka fortsätta och hålla världen som läser det här uppdaterad.

Sköt om er.